Wout van Aert forbliver hos Jumbo-Visma gennem 2024

Wout van Aert forbliver hos Jumbo-Visma gennem 2024


Wout van Aert efter at have vundet bunnsprinten ind i Privas. Tour de France etape 5, 2020. Trin 5 fra Gap til Privas 183 km 107. Tour de France 2020 (2. UWT) (den ‘udsatte udgave’ afholdt i september) © kramon

I det, der kunne kaldes den bedste kontraktforlængelsesmeddelelse fra hele tiden, har Jumbo-Visma lagt sengen rumlen fra Wout van Aerts kontraktforhandlinger med andre hold. Den belgiske sprinter / klatrer / cyclocross-fenom forbliver hos det hollandske hold i de næste tre år.”Jeg ønskede virkelig at udvide, fordi jeg er blevet meget bedre med dette hold,” sagde Van Aert i en videoerklæring om den nye aftale. ”Jeg tror, ​​at alle har set, at jeg har taget store skridt fremad som rytter de seneste år. Jeg var altid i form, når jeg havde brug for det. Jeg skylder holdet meget for at kunne arbejde hen imod mine mål. ”

Oprindeligt en cyclocross-megastjer, Van Aert finpudset i sin færdighed på vej med Jumbo-Visma startende i 2019. Det år vandt han ikke kun en etape i Tour de France, men også det belgiske nationale individuelle mesterskab i tidskørsel og to etaper sammen med pointene klassificering ved Critérium du Dauphiné.

Efter en utrolig 2020, hvor Van Aert kom ud af lockdown på en rampage, vandt Strade Bianche og Milan-San Remo, to etaper i Tour de France, og tog andenpladsen i ITT og road race ved verdensmesterskaberne og Tour of Flanders . Omkring det tidspunkt hvirvlede rygter om andre hold, der hentede Jumbo-Visma-rytteren, især Ineos Grenadiers.

”Beslutningen, som jeg ønskede at underskrive, blev taget temmelig hurtigt i mit sind,” sagde Van Aert. ”Jeg behøver ikke at forklare dig, at der var mere interesse for mig, men jeg har aldrig haft samtaler med et andet hold. Mit mål var at forlænge kontrakten. ”

Det var ikke kun Van Aerts resultater, der imponerede i 2020, men også hans arbejde under Tour de France for hans holdleder Primoz Roglic. Van Aert blev ofte set indstille tempoet på høje bjergveje, mens rene klatrere blev spyttet ud af hovedgruppen. Som Van Aert udtrykte det, ”vi er blevet det bedste hold i verden. Det var bedst for mig at blive. Jeg er glad for, at det er gjort, og jeg er lettet over, at jeg kan tale om det. ”Source link