Trek-Segafredo signerer Dideriksen, Hosking og Van Anrooij

Trek-Segafredo signerer Dideriksen, Hosking og Van Anrooij


Trek-Segafredo styrker sin liste med to meget hurtige finishere samt en lovende udsigt. Mandag annoncerede holdet tre signeringer til næste sæson.

Verdensmesteren i 2016 Amalie Dideriksen, veteranens sprintstjerne Chloe Hosking og Shirin van Anrooij, der har kørt som en stagiaire med holdet siden august, vil alle slutte sig til Trek-Segafredo næste sæson på to-årige kontrakter.

“Shirin, hun er en ung, intelligent rytter, som jeg tror begynder at finde ud af, hvor hun vil hen, så det vil være rart at hjælpe hende med at udvikle sig som rytter og elite, og hun hvad hun vil være om et par år,” Trek-Segafredo-direktør Ina Teutenberg fortalte CyclingTips. ”Chloe og Amalie er etablerede proffer i pelotonet. Jeg tror, ​​vi manglede lidt fart i de sidste par år, så det vil være rart at have disse to muligheder, to erfarne ryttere. ”

Dideriksen, der vandt verdensmestertitlen i 2016 i Doha, har været hos Boels-Dolmans siden 2015. Den 24-årige dansker har vundet Danmarks nationale vejtitel fire gange sammen med en tidsprøvetitel, og hendes liste over WorldTour triumferer inkluderer Ronde van Drenthe og sejre ved Boels Ladies Tour og Women’s Tour.

”Amalie vil tilføje styrke til vores klassikergruppe,” sagde Teutenberg i en holderklæring. ”Hun er en tidligere verdensmester og en god sprinter, der har evnen til at vinde ud af udbrud, og jeg tror, ​​hun vil være et rigtig godt aktiv for holdet og hjælpe os med at være stærkere i de specifikke løbsscenarier. Hun er stadig ganske ung, og jeg er overbevist om, at hun stadig kan forbedre meget år for år. Jeg er spændt på at arbejde med hende fra næste sæson. ”

Dideriksen er også et talent på banen og vil balancere både hendes indendørs og udendørs ambitioner i 2020.

”Jeg har et stort mål næste år med de Olympiske lege på banen, som jeg håber at kombinere med et stærkt vejprogram,” sagde hun. ”Jeg ser frem til at hjælpe med at styrke holdets ledere og være den udpegede sprinter, når muligheden kommer.”

Hosking slutter sig til Trek efter at have tilbragt 2020 med Rally. Den 30-årige australsers lange liste over karrierepræstationer inkluderer sejre ved La Course og Cadel Evans Great Ocean Road Race, to samlede sejre ved Tour of Chongming Island og en på Tour of Guangxi, og adskillige sprint-sejre på scenen løb.

”Jeg kommer ind i dette hold som en sprinter, så naturligvis er mit hovedmål at vinde store sprintløb,” sagde Hosking. ”Jeg har indtil videre vundet et par løb i min karriere, men jeg vil gerne vinde mere, især nogle af forårsklassikerne, som Gent-Wevelgem. Jeg ville elske at ætse mit navn ind på vindernes liste over det løb med Trek-Segafredo-navnet over brystet. ”

Van Anrooij, 18, har et imponerende CV fra sin tidskørsel i juniorrække. Sidste år vandt hun de hollandske og de europæiske juniortidsrundtitler for kvinder og red derefter til sølvmedaljen i junior kvindernes TT i Worlds i Yorkshire og sluttede kun fire sekunder nede på vinvind Aigul Gareeva. Hun sluttede sig til Trek-Segafredo som en stagiaire i denne sæson og har allerede fået erfaring med at køre Tour de l’Ardeche, Trophée des Grimpeuses og Brabantse Pijl med holdet.

”Det har altid været en drøm for mig at blive professionel cyklist, men det er så surrealistisk at tænke, at jeg allerede får denne mulighed i en så ung alder,” sagde Van Anrooij. ”Jeg er så taknemmelig for tilliden fra alle fra holdet. Jeg tror, ​​de kommende år handler om at få masser af erfaring og om at forbedre mig selv som rytter. ”

Abby Mickey bidrog til denne rapport.Source link