Tom Pidcock tilbringer julen alene, mens han fortsætter cyklocross-kampagnen

Tom Pidcock tilbringer julen alene, mens han fortsætter cyklocross-kampagnen


Tom Pidcock vil tilbringe julen alene, da han fortsætter med at jage cyclocross-podier i Belgien.

Den britiske rytter (Trinity Racing) har været fokuseret på sine CX-ambitioner i vinter og konkurrerer med stjerne Wout van Aert (Jumbo-Visma) og Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix).

Pidcocks vinterkampagne har været enormt succesfuld indtil videre, efter at han slog Van der Poel i Telenet Superprestige Gavere og derefter tog tredjepladsen i verdensmesterskabsrunden i Namur.

Men Pidcocks succes er kommet med ofre, da han sagde, at han ikke har set sin familie eller sin kæreste siden november, og han vil tilbringe julen alene i Belgien.Det sagde 21-åringen i den belgiske avis Het Laatste Nieuws: “Jeg fejrer jul alene. Jeg ser ikke min familie og min kæreste meget ofte. Sidste gang var i november. Det handler ikke kun om jul. Jeg bliver i Belgien indtil korset fra Hulst (3. januar) og derefter tager jeg til træningslejr med Ineos. ”

Næste sæson bliver et stort vendepunkt for den stigende stjerne Pidcock, ligesom det er at springe til WorldTour med det britiske superhold Ineos Grenadiers.

>>> National Hill Climb Championships afholdes på ikoniske Winnats Pass i 2021

På sin optræden i Namur sidste weekend, hvor Pidcock sluttede bag vinderen Van der Poel og Van Aert, sagde han: ”Jeg følte, at der var mere i mig i sidste omgang. Det handlede om den følelse, som Wout van Aert havde. Jeg vidste ikke, hvor stærk jeg var. Jeg havde tænkt mig at vinde med en føring.

”Hvis jeg havde vundet, ville jeg ikke have lært noget.

”Jeg lærte meget ved ikke at vinde. Jeg har lært, at jeg har brug for at have større tillid i den sidste omgang. Wout og Mathieu er nu kørere, jeg skal køre, ikke dem jeg skal se op til. Hvis jeg havde troet mere på mig selv, kunne jeg have været nummer to. ”Source link