Tom Pidcock ‘skuffet’ med fjerde på Cyclocross Worlds, men glad for at bide tid

Tom Pidcock ‘skuffet’ med fjerde på Cyclocross Worlds, men glad for at bide tid


Tom Pidcock siger, at han er skuffet over snævert at gå glip af podiet ved Cyclocross verdensmesterskabet, og at han føler, at han havde en chance for at nå podiet.

Mathieu van der Poel og Wout van Aert var i deres egen liga på den sandede Nordsø-bane i Oostende, Belgien, hollænderen kom til sidst på toppen, men kampen om tredje bag sig var lige så intens, idet Pidcock skubbede Toon Aerts til linjen, da de kæmpede om bronze.

”Jeg havde det godt i dag. Nogle omgange var gode, nogle s ** t. Jeg kom tæt på Toon Aerts, men desværre ikke tæt nok, ”fortalte Pidcock Sporza efter målgang. ”Til sidst kan jeg sige, at jeg kørte et godt løb. Kun et par gange i sandet var der, hvor jeg tabte tid, det passer jo ikke briterne. ”

Pidcock vandt Storbritanniens første CX Worlds-medalje sidste år og tog andenpladsen bag Van der Poel, men siger, at han vil trøste sig med, at folk i de kommende år kun vil huske, hvem der tog det øverste trin på podiet.

>>> Mathieu van der Poel slår Wout van Aert for at vinde tredje lige Cyclocross verdensmesterskab

”Jeg kunne bestemt have været på podiet, så det er en stor skuffelse i dette område. Men i sidste ende … inden for fire eller fem år vil ingen vide, hvem der var tredje, så det er ikke så slemt nu. ”

Dette var Pidcocks sidste løb for Trinity Racing, da han begynder livet som Ineos-rytter i morgen. Briten har forblevet tæt på hvad hans vejprogram vil indebære i det kommende år, men håber at vende tilbage til ‘kryds næste vinter stærkere end nogensinde for at konkurrere med Van der Poel og Van Aert.

”Samlet set kan jeg med tilfredshed se tilbage på mit” krydsår “. Det giver mig selvtillid til vejsæsonen. Jeg tror, ​​jeg bliver endnu stærkere næste sæson. Wout og Mathieu er fire til fem år ældre end mig, så jeg har lidt mere tid til at vokse. Forhåbentlig kan jeg virkelig sætte dem på prøve næste år. ”Source link