Tom Pidcock lærer ved at miste forud for angreb på cyclocross-verdener – VeloNews.com

Tom Pidcock lærer ved at miste forud for angreb på cyclocross-verdener – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Tom Pidcock vil tilbringe julen alene i Belgien, men han vil ikke lade det bringe ham ned, da han ser nye udfordringer tidligt i 2021.

Pidcock, 21, håbede på at se sin kæreste og familie, men grænselukningen mellem Storbritannien og Belgien betyder, at han sandsynligvis vil tilbringe ferien alene, da han lægger sidste hånd på sin form forud for UCI verdensmesterskabet i cyclocross i 2021.

“Jeg fejrer jul alene,” fortalte Trinity Racing-rytteren til journalister. ”Jeg er allerede meget på farten som cyklist, men nu aner jeg ikke, hvornår jeg ser dem igen. Jeg bliver i Belgien indtil begyndelsen af ​​januar, og derefter går jeg til en træningslejr med Ineos. ”

Pidcock bytter sit cyklocross-sæt til sin nye vejtrøje med en holdlejr i januar, da han er klar til at deltage Ineos Grenadiers på en tre-årig aftale gennem 2023.

Pidcock håber at lade cyclocross stå på et højt niveau, inden han fuldt ud omfavner hans ny udfordring med Ineos Grenadiers i 2021. Pidcock, der soloede til sejr i Superprestige Gavere tidligere på denne måned, håber på at føre dette momentum ind i de verdener, der er sat til 31. januar i Ostende.

Han sad i førersædet sidste weekend i Namur og spillede næsten kæmpemorder mod Mathieu van der Poel og Wout van Aert. Den 21-årige sprængt ud af porten at føre store dele af løbet, kun at bukke under i de afsluttende omgange til cyklocross superstjerners overlegne kraft, hængende på stolthed for at slutte tredje.

I stedet for at blive deflateret af det tætte opkald, tager den snart kommende WorldTour-rytter kun tillid til sine præstationer.

”Jeg følte, at jeg havde mere i mig i sidste omgang,” sagde Pidcock til journalister. “Jeg vidste ikke, hvor stærk jeg var.”

Efter at være nummer tre i Essen på tirsdag, igen bag van der Poel, vender Pidcock tilbage til racing i denne weekend med løb i Zolder lørdag og Dendermonde søndag.

”Jeg havde ideen om at vinde fra føringen,” sagde han om Namur-løbet. ”Hvis jeg havde vundet, ville jeg ikke have lært noget. Jeg lærte meget ved ikke at vinde. Jeg lærte, at jeg har brug for mere selvtillid i sidste omgang. Wout og Mathieu er nu ryttere, jeg skal køre, ikke ryttere, jeg skal se op til. Hvis jeg havde troet på mig selv, kunne jeg have været nummer to. ”Source link