Tadej Pogačar strækker sig gennem 2026, Mark Cavendish føler sig hjemme på Deceuninck-Quick-Step – VeloNews.com

Tadej Pogačar strækker sig gennem 2026, Mark Cavendish føler sig hjemme på Deceuninck-Quick-Step – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Tadej Pogačar strækker sig gennem 2026

Tour de France champion Tadej Pogačar bliver i en UAE-Emirates-trøje gennem 2026. Pogačar blev medlem af holdet i 2019 og har allerede vundet 19 løb i WorldTour, begrænset til sejr i 2020-turneringen.

”Jeg føler mig hjemme i dette hold,” sagde Pogačar. ”Der er en særlig atmosfære mellem ledelsen, kørerne og personalet, og det er et godt miljø at være i. Holdet viser meget tillid og tillid til mig, som jeg er taknemmelig for, og jeg arbejder hårdt på at vise det, når jeg er kører sammen med mine holdkammerater. Jeg håber, vi kan have mange flere succesrige sæsoner sammen i de kommende år. ”

Teamchef og administrerende direktør Mauro Gianetti sagde: ”Vi er glade for at kunne annoncere den yderligere forlængelse af Tadejs kontrakt med os. Han tror stærkt på vores projekt, som vi gør i hans evner. Det er allerede tredje gang, vi forlænger hans kontrakt, som viser hans engagement i det projekt, vi bygger her på UAE. Vi skaber en rigtig gruppe, samlet, med en atmosfære, som jeg ikke kan huske i alle mine år med cykling. Jeg er særlig stolt af dette. ”

Mark Cavendish: ‘Jeg elsker sporten’

Mark Cavendish (Deceuninck-Quick-Step) siger, at han stadig elsker at køre på sin cykel. Den veteransprinter, der kørte tirsdag i Le Samyn, vendte tilbage til det belgiske tøj i denne sæson på et års aftale.

”Jeg synes det er vigtigt at nyde at køre på cyklen for alle, der ønsker en lang karriere. Racerstilen har ændret sig meget, men grundlæggende er indsatsen stadig den samme, ”sagde Cavendish under et medieopkald. ”Jeg elsker sporten. Jeg er heldig at gøre det og har stadig en ambition om at gøre det. ”

Winless siden 2018 tager Cavendish en blandet rolle i Deceuninck-Quick-Step uden at lægge for meget pres på sig selv. Han er bestemt til at køre næste gang hos GP Jean-Pierre Monseré og Scheldeprijs og sagde, at han føler sig hjemme i sin tilbagevenden med Quick-Step, hvor han kørte fra 2013-15.

”Der er intet bedre sted at gøre det end ved Deceuninck-Quick-Step,” sagde Cavendish. “De prøver ikke at genopfinde cykling, de løber bare, tilpasser sig tidspunkterne, men ved at gå ud og køre som et hold og have det sjovt at gøre det.”Source link