Spørgsmål og svar: Clara Honsinger er klar til at tackle cyklocross-sæsonen 2021-22

Spørgsmål og svar: Clara Honsinger er klar til at tackle cyklocross-sæsonen 2021-22


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}” “>

Clara Honsinger (Cannondale-Cyclocrossworld) er den regerende amerikanske nationale mester, en titel hun tog fra Katie Compton i 2019.

Siden har Honsinger sammensat en imponerende række præstationer i de bedste europæiske løb, der kulminerede på en fjerdeplads ved UCI -verdensmesterskaberne i cyclocross i 2021 i Ostende.

Hvordan har du haft travlt i lavsæsonen?

Off-season har været meget travlt med at køre vejen med Team TIBCO-Silicon Valley Bank. Jeg var ovre i Europa tidligere på året, da jeg kørte Thuringen Rundfahrt, La Course og Giro Donne. Jeg har lige afsluttet landevejssæsonen i USA med Joe Martin Stage Race, og jeg går over til cyklocross-forberedelse med Cannondale-Cyclocrossworld.com.

Hvordan går det med CX -uddannelsen? Er der ændringer i den måde, du har forberedt dig på til sæsonen?

Ærligt, den rigtige CX -træning er lige begyndt. Jeg har aldrig løbet sådan en fuld landevejssæson før, så jeg kommer ind i CX -sæsonen med god kondition. Lige nu er mit største fokus på færdigheder, løb og teknik, plus nogle sjove mountainbiketure, mens vejret er godt.

Hvad er dine mål for den kommende sæson?

Som med de fleste amerikanske cyklocrossere sætter jeg meget fokus på USA -statsborgere i Chicago og Worlds i Fayetteville – det er to ekstremt vigtige løb for amerikanerne, især efter at det meste af sidste sæson blev aflyst. Derudover glæder jeg mig også til at tage tilbage til Belgien og køre nogle ikoniske baner, såsom Koksijde og Koppenbergcross.

Hvilke baner/løb er dine favoritter?

Jeg nyder virkelig Waterloo og Iowa City World Cup -kurserne – de er ekstremt fysisk og teknisk krævende, især i regn og skråning. Jeg er nysgerrig efter at se, hvordan Fayetteville World Cup og Worlds banen kommer til at se ud. Efter hvad jeg har hørt, har arrangementarrangørerne bygget nogle massive funktioner, såsom en to-etagers trappe og stejl off-camber. Det bliver spændende at se, hvordan det kører.

Har du nogen udstyrsopgraderinger til den kommende sæson?

Jeg kører den nye Cannondale SuperSix Evo CX cykel. Jeg brugte sommertræningen på det, og det smutter ud af hjørner som landevejscyklen, men er stadig smidig og glat over stier og fald.Source link