Skal Primož Roglič have begavet Paris-Nice-scenen til Gino Mäder? Begge ryttere har deres mening

Skal Primož Roglič have begavet Paris-Nice-scenen til Gino Mäder?  Begge ryttere har deres mening


Mange fans var sønderknuste og så Gino Mäder blive fanget i de sidste par meter af etape syv i Paris-Nice, Primož Roglič (Jumbo-Visma) bølgende forbi til tage sin tredje etape af løbet, da han afslutter den samlede sejr, men det blegner sandsynligvis i sammenligning med, hvordan den 24-årige schweizere og hans Bahrain-sejrrige hold følte.

Finalen førte også til spørgsmålet – skulle Roglič have ladet Mäder vinde?

“Mit team arbejdede hårdt hele dagen, og jeg så en mulighed for at vinde, så jeg tænkte: hvorfor ikke?” Roglič sagde efter scenen, en stilling bakket op af hans holdkammerat Jos van Emden.

“Så du tror, ​​jeg trækker min røv af, så han kan give gaver?” hollænderen sagde. ”Jeg fik aldrig en TT-sejr i gave efter at have haft den hurtigste mellemtid.

>>> Dr. Richard Freeman siger: ‘Jeg er ikke en dopinglæge’

”At føle sig for den rytter, der kommer på andenpladsen, adskiller sig fra at bebrejde vinderen. Jeg ved, hvad et andet sted betyder, se, hvor mange gange jeg blev nummer to, og jeg bebrejder ikke nogen. ”

Mäder var enig, mere bekymret over sin egen præstation end det faktum, at han blev slået.

”Det er et let scenarie. Først over linjen vinder. Jeg er bare nødt til at komme der hurtigere, ”sagde Mäder. ”Intet blev troet [to be] sikkert … i tre sekunder troede jeg, det kunne være noget. Så faldt mine ben i søvn, og Roglič passerede mig som et fly … chapeau Roglič.

”Men en gevinst er kun rigtig god, hvis du var den stærkeste. En gratis gevinst vil aldrig føles rigtig. Det er sforretningens kunst. Se fordelene ved det og brug det som motivation. ”

2013 Vuelta havde en vinder af España, Chris Horner en anden visningog sagde, at uanset om det var rigtigt for Roglič at give gevinsten, ville det have været i hans interesse at gøre det og skabe en tjeneste, der kunne indløses længere nede ad vejen, især med Rogličs hovedmål denne sæson var Touren de France i juli.

”Grim vinder i min bog,” sagde amerikaneren. ”Dette er hans tredje sejr i Paris-Nice, jeg ved, at nogle derhjemme vil være som ‘en sejr er en sejr, du bliver nødt til at gå derude og få alt’ fyre … sådan fungerer det ikke i det professionelle peloton. Du vil have venner, dårlige ting kan til enhver tid ske for dig. ”

Source link