Roman Kreuziger til Gazprom-RusVelo; Kiwi-kvartetten bliver ved Mitchelton-Scott – VeloNews.com

Roman Kreuziger til Gazprom-RusVelo;  Kiwi-kvartetten bliver ved Mitchelton-Scott – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Roman Kreuziger flytter til Gazprom-RusVelo og Mitchelton-Scott bevarer sin stærke forbindelse til New Zealand ved at give sine fire Kiwis-kontraktforlængelser – det er de seneste træk i en flurry af holdunderskrifter går ind i 2021.

Den 34-årige Kreuziger flytter fra NTT Pro Cycling til Gazprom-RusVelo på et års aftale. Den tjekkiske veteran har kørt 18 store ture og vil spille en vejkaptajnerrolle for holdet, der også ser ankomsten af Ilnur Zakarin da holdet forbliver på ProTeam-niveau i anden klasse i 2021.

”I øjeblikket er der mange meget solide ryttere på markedet, derfor sætter jeg stor pris på at få en plads i holdet,” sagde Kreuziger. ”Jeg er klar til at dele min erfaring med de unge ryttere og hjælpe Ilnur Zakarin med at kæmpe for GC. Jeg håber, at vi får en invitation til Giro d’Italia næste sæson, for vi kan helt sikkert være konkurrencedygtige der. Fra min side håber jeg også at deltage i en-dags løb, især mine yndlings Ardennes klassikere. Et andet stort mål for mig for det næste år er de olympiske lege i Tokyo.

”Nogen tror sandsynligvis, at jeg er ret gammel, fordi jeg har været i professionel cykling i så lang tid, men lad os se på Valverde, der er i god form i 40’erne,” sagde Kreuziger. ”Så jeg vil sige, at jeg kun er 34 og har det godt og meget ambitiøst at køre flere sæsoner. Jeg vil gøre mit bedste for at opnå flere sejre sammen med mit nye hold Gazprom-RusVelo. ”

Mitchelton-Scott holder sin Kiwi-forbindelse internt

Foto: Luc Claessen / Getty Images

Australsk-registreret Mitchelton-Scott bevarer sine stærke forbindelser til New Zealand efter at have afleveret sine fire Kiwi-ryttereudvidelser med holdet i 2021.

Dion Smith, Sam Bewley og Jack Bauer underskrev alle to-årige kontraktforlængelser med herreteamet, mens den newzealandske mester Georgia Williams kører i 2021 med kvindernes hold.

”Georgien har haft noget hårdt held med sygdom, men hvis hun kan holde sig sund over vinteren og lægge en rigtig god base, er hun en rytter, der er en stærk støtte til vores klatregruppe, men har også kvaliteter, der betyder, at hun kan tage sin egen chancer, når muligheden også opstår, ”sagde teamchef Martin Westby. “Vi sigter mod en hel sæson uden sundhedsforstyrrelser, og jeg tror, ​​vi vil så se hende gå op på det niveau, hun har været i stand til at vise os fra tid til anden.”

På herreteamet belønnes Bauers erfaring og stabile hånd med en to-årig kontraktforlængelse.

”Jack er virkelig pålidelig, meget loyal og har været en fantastisk tilføjelse til holdet i de sidste tre år. Han er en stor karakter og en fyr, du vil have i holdet, du vil have nogle ældre statsmænd i dit hold, der fører med et godt eksempel, og Jack er en af ​​disse fyre, ”sagde sportsdirektør Matt White. ”Fyre som Jack er undervurderet i visse hold, men bestemt ikke i denne. Vi sætter pris på dem, for i slutningen af ​​dagen er det måske ikke dem, der vinder løb, men de er store tandhjul i succesen med dette hold på grund af deres engagement i vores plan og vores ledere. ”

Bewley, 33, er en af ​​de oprindelige medarbejdere fra GreenEdge-organisationen, der kom ind i WorldTour for et årti siden.

”Det er svært at tro, at næste år er 10 år for denne organisation, og at jeg har været her i al den tid,” sagde Bewley. ”På dette hold kan du være dig selv, du kan være åben og ærlig, hvilket er søjlerne i en vellykket kultur. Jeg har altid elsket at være en del af det og er meget begejstret for at forblive en del af det.

”Jeg tror ikke, du nogensinde holder op med at udvikle eller lære,” sagde han. ”Dette hold har haft en del stor succes, men vi vil fortsætte med at skubbe målstolperne ud, når vi sætter kryds i disse ting. Jeg vil fortsætte med at forbedre, tilpasse mig og lære disse næste to sæsoner. Jeg har en passion for at hjælpe de yngre fyre, og jeg håber at kunne hjælpe dem med at lære tingene, mens jeg stadig fortsætter med at lære mig selv. Og selvfølgelig vil jeg være med til at vinde verdens største cykelløb. ”

Da han gik op til WorldTour i 2019, så Smith et gennembrud i 2020 med det sjette i Milano-Sanremo og hans første sejr som professionel hos Coppa Sabatini.

”Vi havde set konsistens i Dion, før han blev medlem af holdet, derfor ville vi have ham, og jeg tror, ​​vi så nogle gode resultater i år i en meget reduceret kalender med Milano-Sanremo og hans første sejr i Europa,” sagde White . ”Ikke alle udvikler sig i samme hastighed, men han udvikler sig, og det vigtigste er, at han bliver bedre og bedre, og vi forventer, at det vil stige i løbet af de næste par år, og det er spændende tider at se, hvor langt denne udvikling kan gå. ”Source link