RockyMounts overlevede pandemien. Men det er ikke forbi.

RockyMounts overlevede pandemien.  Men det er ikke forbi.


Comedown

Jeg interviewede først Noyes den 1. april, en uge efter at han havde lukket sit firma. Jeg spurgte, hvordan han havde det. ”Jeg er fantastisk,” sagde han, før han korrigerede sig selv. ”Faktisk er jeg ikke god. Jeg er bare vant til at sige det hele tiden. ” En 53-årig optimist fra Saddle River, New Jersey, Noyes har blondt hår ned til skuldrene, kører sit multimillion-dollarselskab iført hætteklædte sweatshirts og starter hver samtale med en knytnævebump. For nylig havde han dog haft problemer med at komme ud af sengen. ”Jeg vidste ikke mere, hvad jeg ville,” sagde han. ”Normalt står jeg op klokken 05:30, og jeg stoppede bare med at indstille min alarm. Jeg ville enten føle mig som en hærgeneral klar til at få tingene gjort eller fuldstændig fortvivlet. Der var ingen mellemvej. ”

Det var den første samtale i en to måneder lang række interviews med Noyes og hans medarbejdere, da jeg fulgte brandets forsøg på at afværge, hvad der ville have været utænkelig præ-pandemi: udryddelse.

Før nedlukningen steg virksomheden hos RockyMounts med 25 procent i forhold til året før, hvor den voksede med 14 procent sammenlignet med året før – tal, der selv for et kernemærke med en væksthistorie er sjældne blandt producenter af nicheprodukter. Noyes havde brugt det meste af sit voksne liv på at fremme denne vækst. Han grundlagde RockyMounts i 1995 i Boulder, Colorado, efter at have arbejdet for Hall of Fame cykelfabrikant Gary Fisher i det nordlige Californien og derefter i en cykelbutik i Boulder i begyndelsen af ​​halvfemserne. “Jeg var bilstativ fyren i vores butik,” siger Noyes. På det tidspunkt blev stativer ikke strømlinet til at passe til en række køretøjer, som de er nu; hver krævede adskillige tilbehørsdele, der blev solgt individuelt. ”For at sælge et system vil jeg sige, ‘OK, du har brug for disse tårne, disse stænger, disse klip, disse låse.’ Og hver gang jeg sagde ‘disse’, var det som at sparke folk i maven, ”siger Noyes. ”Jeg tænkte, jeg kan lave disse ting i min garage. Så jeg kom på en idé, der passede både runde og firkantede søjler ud af kassen, som ingen andre gjorde. ”

Da jeg senere spurgte, hvor bekymret han var for, at hans forretning skulle foldes i en til ti skala, sagde Noyes otte. Hans medarbejdere fornemmede det også.

RockyMounts har udskåret en solid status i cykelstativhierarkiet bag markedsledere som Küat, Thule og Yakima med et årligt salg på omkring $ 5 millioner. Dens feisty, lille fyr situation svarer til hundreder af andre udendørs mærker – 73 procent af Outdoor Industry Association’s 1.249 medlemmer rapporterer en omsætning på $ 5 millioner eller derunder, og 57 procent er producenter. I modsætning til behemoter som North Face og Patagonia, hvis størrelse, kan du argumentere for, isolerer dem mod fuldstændigt sammenbrud under pandemien, måtte RockyMounts være kreative for at redde sig selv – og bevare troen på et tidspunkt, hvor det var svært at komme forbi.

Meget af personalets tro kommer fra Noyes, en straight talker og langvarig cykelfortaler med street cred. ”Bobby er fra Jersey, han har aldrig brugt en krone af investorpenge, og han er østkyst som fanden. Gør dig klar til det, ”siger Joey Early, virksomhedens marketingchef. ”Hvis du har brug for en ny skjorte, giver han dig den ene af ryggen, men han fortæller dig også nøjagtigt, hvad han tænker. Vi sætter alle stor tillid til Bobby. Han har hjerte, der ikke rigtig findes mange steder, og han gør alt, hvad han kan for sit personale. ”Source link