Remco Evenepoel er usikker på tidsplanen for 2021, da opsvinget tager afmatning – VeloNews.com

Remco Evenepoel er usikker på tidsplanen for 2021, da opsvinget tager afmatning – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Remco Evenepoel er blevet tvunget til at presse bremserne på hans comeback fra skade.

Taler på en online Deceuninck-Quick-Step holdpræsentation onsdag afslørede den 20-årige, at efter indledende tegn på optimisme, rehabilitering af det brækkede bækken han opretholdt i en rædselnedbrud i sommer har taget en nedadgående hældning.

”Jeg har en overraskelse for jer,” sagde Evenepoel til en onlinekonference stablet med forventningsfulde medier. ”Jeg mener, der var nogle små vanskeligheder, og det hele er stadig en del af processen med rehabilitering, men for at være ærlig ved vi endnu ikke, hvornår og hvor jeg vil være i stand til at genstarte [the season]. Vi har set, at comebacket er gået lidt ned for at give mig selv og min krop tid til at gøre mig klar til 100 procent at gå tilbage på cyklen.

”Jeg havde stadig nogle små problemer,” sagde han. ”Jeg følte mig ikke rigtig behagelig på cyklen, så nu ved vi ikke, hvornår og hvor jeg kan genstarte.”

Den belgiske wunderkind talte fra en holdpressekonference onsdag i Spanien, da pressekorpset forventede, at han skulle skitsere løbetidsplaner, mål og ambitioner. Efter at have været tilbage på cyklen siden november og tidligere angivet, at rehabiliteringsprocessen fra hans Il Lombardia gik godt, Faldt Evenepoel bomben, at hans comeback har taget en drejning.

”Jeg er ikke læge, så jeg kender ikke de specifikke ord, men det er bare lidt smerte i det område, hvor brudene var, så når jeg sætter mig ned på en sadel, mener jeg, det er stadig ret svært i et par timer,” han sagde. “Så jeg mener, at dette skal løses 100 procent, før vi kan udføre 100 procent på cyklen.”

Evenepoel sagde, at han har været ude af cyklen under holdets træningslejr i denne uge, i stedet for at deltage i “andre cardio” -aktiviteter.

”Vi trådte allerede af cyklen i et par uger, men jeg er stadig i stand til at træne cardio-træning som at gå og svømme … men det hele går godt,” sagde han.

Evenepoels første store mål for sæsonen skyldes at være Giro d’Italia i maj i hvad der bliver hans debut grand tour. På spørgsmålet om, hvor tilbageslag ville påvirke hans evne til at komme tilbage i tide til løbet, der løber ud om fem måneders tid, var Evenepoel overbevist om, at han stadig er længere nede på vej til bedring end oprindeligt forventet.

”Jeg er ikke bagved, for fra den første dag sagde vi, at vi forsøgte at være 100 procent på cyklen igen i februar,” sagde han.

Evenepoel’s comeback skulle være en af ​​historierne om sæsonen. Den unge belgier nægtede at sætte en tidslinje på, hvornår det meget forventede tilbagevenden til racing kan være.

”Vi har tid, vi får se,” sagde han. ”Det er svært at sige, hvordan forberedelsen vil gå. Vi vil se.”Source link