Råd til at komme hurtigere fra TrainerRoad Medarbejdercyklister

Råd til at komme hurtigere fra TrainerRoad Medarbejdercyklister


At gøre cyklister hurtigere er mere end bare et job for os på TrainerRoad. Det er noget, vi tager personligt, da mange af os bag kulisserne her også er cyklister. Fra professionelle racere til absolutte begyndere inkluderer TrainerRoad-medarbejdere cyklister af alle evner og erfaringsniveauer. Samlet har vi lært meget om at komme hurtigere, så vi bad vores medarbejderes atleter om deres yndlingslektioner, de har lært undervejs.


1. Stol på processen og følg planen

Jesse FortsonTekstforfatter, Succesfulde atleter Podcast-gæst, far til to

Udholdenhedsfitness tager konsistens over tid, men jeg prøver ofte at gøre for meget, for hurtigt. Mere er bedre, ikke? Nej, og uundgåeligt overvælder dette min evne til at komme mig, hvilket fører til inkonsekvent træning – kun for at cyklen gentager sig selv.

I stedet stoler jeg på processen og ser på det store billede. I stedet for at jagte kortsigtede gevinster over et par uger bruger jeg TrainerRoad til at oprette en langsigtet plan for at hjælpe mig med at nå mine mål. Med tillid til at følge planen har det hjulpet mig med at forblive konsekvent og løftet min FTP fra 290w til 325w denne sidste sæson.

2. Sammenlign ikke dig selv med andre

Ming ChungSoftware QA Analyst, begyndende kriterium racer

Nogle gange er det let at blive modløs af hurtigere jævnaldrende. Jeg begyndte at træne for omkring et og et halvt år siden, og i første omgang ville jeg bekymre mig om, at jeg måske sænkede alle, eller endda havde lyst til, at det slet ikke var værd at træne, da jeg allerede var så langt bagud. Jeg brugte for meget tid på at sammenligne mig selv med andre.

Nu sammenligner jeg mine forbedringer med mig selv. I stedet for at være en modløs kilde har cykler forbedret mit forhold til venner, gjort mig mere fit, tilføjet struktur og rutine i mit liv og generelt øget min lykke.

3. Brug tilbageslag som lektioner

Babs OwcaBrand Designer, lang tid cykelpendler, andetårs kritik og cyclocross racer

Jeg er meget ny inden for struktureret træning. Den største lektion, jeg har lært (og fortsætter med at lære) er at se på tilbageslag og fiaskoer som lektioner. For eksempel kan jeg kæmpe med en sweet spot-træning, fordi jeg spiste ikke nok, eller afskær en træning sent på dagen på grund af manglende mental fokus. I stedet for at blive ked af det, tager jeg det som en ny ting, jeg lærte om mig selv, som jeg ikke ville have vidst ellers, og jeg forbedrer det næste gang.

Babs Owca racing cyklocross

4. Lyt til din krop

Alden HartSenior Backend Software Engineer, cat 4 road racer

Den største ting, jeg har lært de sidste par år, er, hvordan man lytter til min krop for at forhindre overtræning og brænde ud. Jeg har haft et par gange, hvor jeg ramte en mur – jeg kan ikke male gennem en træning, og så kommer hjulene virkelig af, og det er svært at komme tilbage i en træningsrytme.

Normalt er alt, hvad der kræves, en lille ændring – ringer ned intensiteten for dagen eller vælge en lignende, men kortere træning. Det har gjort en enorm forskel i retning af at holde motivation høj og komme videre med min træning.

5. Opsæt ting på forhånd

Ryan Standish – Kundesupportagent, pro MTB-racer

Til morgen træning kan jeg godt lide at have alt klar med sko / håndklæder / flasker klar natten før. Det sparer tid, især når jeg er groggy og næsten ikke kan finde vej til kaffemaskinen om morgenen. Det samme gælder for træning på eftermiddagen – hvis alt er indstillet, så jeg kan gå direkte i træning, når jeg er færdig med arbejdet, gør det processen lettere og hjælper med at holde mine eftermiddage lidt mere åbne.

6. Forpligt dig til at starte hver træning

Meghan Kelley – Tekstforfatter, træning og racing i 8 år

Når min motivation er ved at løbe tør, Jeg forpligter mig til at starte min træning og i det mindste gøre det gennem det første sæt intervaller. Jeg føler mig næsten altid bedre, når jeg først er kommet i gang, og jeg ender som regel med at afslutte hele træningen. Og selvom jeg ikke gør det, føles det bedre at få gjort noget i stedet for helt at springe over min tur, og det hjælper mig med at holde mig på sporet resten af ​​min træningsuge.

7. Opret en konsekvent tidsplan

Nick KanwetzCustomer Support Manager, 3 års træning og road racing oplevelse

Hver cyklist ved, hvor stærk den mentale side af tingene kan være. Til det formål opretter jeg en træningstid, der fungerer bedst efter min tidsplan og holder mig fast ved det hver dag. Det hjælper med konsistensog at danne den vane kan være super stærk til at hjælpe med beredskab til hver træning. Når du først er i den rytme, føles det næsten sværere at springe en træning over end bare at få det gjort. Træning gør også tingene lettere for andre i mit liv, da de ved det på forhånd, hvornår jeg ikke vil være tilgængelig hver dag.

8. Sov godt

Evan Clements Customer Support Agent, elite road racer

Jeg begyndte at bruge TrainerRoad i 2017 og gik fra en FTP på 281w til en top på 344w sidste sæson, og den største træningstime, jeg har lært på det tidspunkt, er at sov godt. Jeg skar søvn for at træne mere, men jeg ved ikke, hvad jeg tænkte. I disse dage går jeg stort set i seng og vågner konsekvent på samme tid hver dag, og jeg prøver at give mig selv mulighed for at sove mindst 9 timer. De fleste dage kan jeg vågne op uden alarm, og jeg vil faktisk stå op i stedet for at sove i. Hvis jeg afviger fra min sovende rutine, påvirker det mærkbart min træning og efterfølgende opsving.

9. Fremskridt er ikke altid lineært

Calla YarbroughProduktdesigner, ny inden for cykling

Jeg har baggrund i langdistanceløb og svømning, men det var overvældende at være fremmed for cykling. Det var så fremmed for mig, at jeg ikke vidste, hvor jeg skulle starte. Heldigvis har TrainerRoad et væld af ressourcer, såsom blog, podcastog forum. jeg brugte Planbyggertog en rampetestog afsluttet en Sødt sted ride. Jeg var hooked.

Det er blevet en konkurrence med mig selv om at se, hvordan jeg kan forbedre mig, men en vigtig takeaway er det fremskridt er ikke altid lineært. Nogle gange bliver jeg lidt for hårdt med mig selv og prøver at gøre det bedre med hver eneste træning, men selv på hårde dage tænker jeg på, hvad min krop opnår, og hvor god træning får mig til at føle. Jeg elsker bare at gå på cyklen, finde ud af det og lære om min krop og dens begrænsninger.

10. Hav det sjovt

Ivy AudrainCommunity Manager, pro cyclocross racer, tidligere kontinentale pro road racer

Den største lektion, jeg har lært i mange års træning, er at jeg bliver hurtigere, når jeg har det sjovt. Dette betyder at omfavne det faktum, at fremskridt ikke er lineær, og finde motivation til altid at have noget at forbedre sig med.

Hvis jeg finder ud af, at jeg beskæftiger mig med skadelige fremgangsmåder, der forringer mit velbefindende, som at ignorere træthed eller underdrivning, revurderer jeg, hvordan jeg kan nå mine mål på en sund, afbalanceret måde. Ved at have det sjovt og træne med glæde er jeg venligere over for mig selv og i sidste ende mere produktiv.Hvorfor atleter rundt om i verden bruger TrainerRoad for at blive hurtigere

Over 9.000 anmeldelser i App Store. Et gennemsnit på 4,9 stjerner. Den højeste vurdering af enhver cykeltræningsapp. Over 16 millioner træningsprogrammer afsluttet og tæller. 100 forskellige træningsplaner og over 2.000 forskellige træningsprogrammer der bruges til automatisk at oprette en tilpasset plan til dine mål og erfaring. Alt fordi vi fokuserer på én ting: at hjælpe dig hurtigere.

Vil du have endnu mere bevis? Tjek ud over 1.700 historier og FTP-forbedringer for hvordan TrainerRoad har hjulpet atleter hurtigere og udforske alt, hvad vi har for at gøre dig til en hurtigere cyklist på TrainerRoad.com.

Tjek TrainerRoad

Source link