Nairo Quintana siger, at han er fuldt genoprettet efter dobbelt knæoperation – VeloNews.com

Nairo Quintana siger, at han er fuldt genoprettet efter dobbelt knæoperation – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Colombiansk stjerne Nairo Quintana siger, at han er fuldt ud genoprettet efter dobbelt knæoperation i lavsæsonen, da han forbereder sig på sin sæsondebut i Tour des Alpes Maritimes et du Var.

Den 31-årige Arkéa-Samsic rytteren gik under kniven for at reparere bruskskader i begge knæ. I 2020 faldt han på sit højre knæ, da han blev ramt af en bil under en træningstur og senere styrtede ned på sit venstre knæ under Tour de France.

Læs også:

”Jeg er kommet mig godt, og det er næsten to uger siden, jeg har lavet lidt mere intense træningsture,” sagde Quintana tirsdag i en holderklæring. “Jeg er [training] lidt normalt. Helbredelsestiden for min operation på begge knæ er nu forbi, min rehabilitering også. Jeg begynder at være i god stand.

”Så snart kirurgen fik det grønne lys efter min operation på begge knæ, genoptog jeg træningen,” sagde Quintana. ”Jeg tror, ​​jeg vil være i god form halvvejs gennem sæsonen. Mine ambitioner på det tidspunkt vil være at prøve at vinde en uges etappeløb. Vi har også et holdmål, Europa Tour ranking. Vi var tæt på dette mål i 2020, og vi ønsker alle at nå det i år. ”

Der var ingen omtale af det nylige Giro d’Italia snub, da Arkéa-Samsic var udeladt af wildcard-invitationer til sæsonens første store turné. Der var heller ikke kommentarer til politiets efterforskning under sidste års turné, da embedsmænd raidede hotelværelser, der tilhørte Arkéa-Samsic-ryttere. Fransk politi har ikke opdateret status på forespørgslen.

Quintana vandt sidste års Tour des Alpes Maritimes et du Var i sin debut sæson med Arkéa-Samsic, men sagde, at han ikke vil være i stand til at udfordre den samlede til tre-trins løbet i det sydlige Frankrig, der starter fredag.

”Jeg vil komme tilbage i 2021 i konkurrence om denne begivenhed,” sagde han. ”Men hvad der er sikkert er, at jeg ikke har den samme tilstand som sidste år, men min motivation er stadig stærk.”Source link