Min cykeludfordring i 2021

Min cykeludfordring i 2021


2021 ville være det 17. år af mine fjollede årlige cykeludfordringer. Tilbage i 2005 var jeg lejlighedsvis cyklist og udfordrede mig selv til at køre 10.000 kilometer. Nu er jeg afhængig af at cykle.

Juledag 2005 – 10.000 km og første cykeludfordringssucces.

Se her til mine 2020 Cycling Challenge-resultater.

Jeg må indrømme, at jeg er tæt på at afslutte denne blog efter dette deprimerende år. Mig på Twitter for et par timer siden. 🙂

Men fuck det. Ja, 2020 suget. Men lad os få noget håb. Plus, jeg har brug for motivationen. Lad os starte forfra. Jeg vil gøre det nøjagtige Udfordring som 2020!

Så her er min enkle, men alligevel håbefulde 2021 Cyklingudfordring:

160.200 meter lodret opstigning

Da jeg var barn, der voksede op i Canada, skiftede vi fra Imperial til Metric. Så jeg er vagt “tosproget.” 160.200 er et magisk tal for mig.

  • 525.600 minutter om året
  • 525.600 fod = 160.200 meter.

Så grundlæggende klatre en fod for hvert minut af året.

Jeg kan godt lide at cykle langsomt op ad bakke, ofte ikke asfalteret. Personligt foretrækker jeg at spore stigning mere end afstand eller hastighed. Og jeg bor i en kuperet region.

Stigningen bag hjemmet: Mont Salève.

20 nye stigninger

Jeg kan godt lide at udforske. Jeg tror, ​​at en ting folk kan lide ved dette websted, er når jeg sender interessante ruter, der ikke er velkendte – asfalterede eller ikke-asfalterede. Jeg har haft masser af tid i år til at planlægge et par ideer. 🙂

I 2020 “La Route de la Soif via Col de l’Arpettaz”Var sandsynligvis den tur, hvor jeg modtog flest e-mails eller beskeder fra folk, der fortsatte med at køre ruten efter mig (og elskede det).

Route de la Soif

BONUS UDFORDRING: Find et par nye stigninger, som jeg kan tilføje til dette gamle yndlingsindlæg: Fyrre af de højeste ikke-asfalterede cykel “veje” i Alperne

Find cyklisten. Faldende Bocchetta di Pedenolo (2703m)

Cyklus 100 forskellige cols

Variation er livets krydderi. COVID-begrænsninger forhindrede mig i at gennemføre dette mål i 2020. Forhåbentlig bliver 2021 bedre. Jeg kan godt lide at opdage nye cols såvel som at besøge store gamle venner.

Hvis Col ikke har en bar, skal du medbringe din egen øl

Mindst en fantastisk solopgang

Forhåbentlig med min ven Tim. Halvdelen af ​​det sjove er brainstorming en god mulighed. Det skal være en fantastisk klatring med perfekt udsigt mod den stigende sol. Se her for et par favoritter fra fortiden:

Flere eventyr med Doreen

Jeg elsker at cykle (og vandre) med min vidunderlige kone. Hun er ikke en cykelfanatiker som mig, men har en lang liste over præstationer (Galibier, Ventoux, Iseran, Alpe d’Huez osv. Osv.) Klatrede altid med et smil. Forhåbentlig kan vi planlægge et par flere eventyr.

Vores bedste ture har været at udforske det endeløse netværk af Bourgogne kanaler (trafikfri og fredelig). Men hmmmm, jeg har altid ønsket at vise hende Colle del Nivolet?!?

Paradis

Le Canale du Centre

Hvad ellers?

Jeg gentager bare, hvad jeg sagde sidste år:

Jeg har mange andre ideer. Jeg vil gerne hente over 3000 meter igen. Jeg vil gerne køre mindst en af ​​de mange underskrevne, flerdages, grande-traversée mountainbike-ruter i Frankrig. Jeg har en uendelig liste over cols, som jeg håber at besøge. osv. Men jeg vil lade alle disse ideer være potentielle på hovedet i det kommende år.

Jeg håber, at alle har succes med de cykeludfordringer, du måtte have. Lykkelig Bedre nytår!

Vilje

Forhåbentlig anderledes kit i 2021. Vær godt.

Source link