Mark Cavendish slutter sig til Deceuninck – Quick-Step i sæsonen 2021

Mark Cavendish slutter sig til Deceuninck – Quick-Step i sæsonen 2021


Mark Cavendish har underskrevet igen med Deceuninck – Quick-Step, det hold, han tidligere kørte med i tre sæsoner, for at sikre, at han fortsætter sin professionelle karriere frem til 2021.

Der var tvivl om, at Manxman ville fortsætte næste sæson, efter at kontraktgenforhandlinger brød sammen med Bahrain-McLaren, og sprinteren blev bragt til tårer ved Gent-Wevelgem da det gik op for ham, kunne han lige have afsluttet sit sidste løb nogensinde.

”Jeg kan ikke forklare, hvor glad jeg er for at blive medlem af Deceuninck – Quick-Step. Jeg har aldrig skjult min kærlighed til min tid med holdet, og for mig føles det virkelig som om jeg kommer hjem. Ud over den utrolige gruppe ryttere kan jeg ikke vente med at begynde at arbejde igen med personalet, hvoraf de fleste var her under min første periode og var en del af en af ​​de mest succesrige perioder i min karriere, en æra jeg er uhyre stolt af, ”sagde Cavendish efter meddelelsen.

”Selv med en ekstremt vanskelig og forstyrret sæson i år har de vist, hvor stærke og forenede de er, og jeg håber at tilføje endnu mere. Jeg kan ikke vente med at være tilbage i Wolfpack. ”

>>> Otte ryttere, der kunne tage WorldTour med storm i 2021

I løbet af sin tid med det belgiske hold vandt Cavendish 44 sejre, inklusive otte Grand Tour-sejre, og deltager i en stjernespækket line-up i 2021 ved Deceuninck – Quick-Step, der kan prale af Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel og Sam Bennett .

”Vi og Mark deler mange smukke minder og har en historie, der går langt tilbage,” tilføjede teamchef Patrick Lefevere. ”Under hans [previous] tre års trylleformular med holdet, han hævdede ikke bare snesevis af sejre for holdet, han viste fantastisk panache og hvilken utrolig dedikeret holdspiller han er. Vi er glade for at have ham vendt tilbage til vores familie, da han er leder og bringer et væld af erfaringer, som han kan dele med vores unge ryttere, men samtidig er vi overbeviste om, at han stadig har noget at give til holdet. ”Source link