Marc Hirschi underskriver UAE Team Emirates

Marc Hirschi underskriver UAE Team Emirates


Marc Hirschi har underskrevet for UAE Team Emirates efter Team DSM opsagt rytterens kontrakt sidste uge.

Den schweiziske rytter har underskrevet en tre-årig kontrakt og har slået sig sammen med sine nye holdkammerater på deres træningslejr før sæsonen i UAE, hvor han vil se på at bygge videre på sin imponerende 2020-sæson.

Den 22-årige tog en etappesejr i Tour de France, vandt Flèche Wallonne, samtidig med at han blev andenplads i Liège-Bastogne-Liège og tredje ved Road World Championships i Imola.

”For det første vil jeg gerne takke mit tidligere hold for alt, hvad de har gjort for mig de sidste tre år. Jeg er nu glad for at kunne sige, at jeg tilmelder mig UAE Team Emirates. Jeg er virkelig begejstret for flytningen, ”sagde Hirschi.

>>> Udfordring Mallorca 2021 er blevet udsat

”Vi deler den samme tilgang og mål. UAE-teamet bevæger sig i den rigtige retning og har vokset meget i de sidste år. Jeg ser frem til at drage fordel af den dynamik, både for holdet og udviklingen af ​​min karriere.

“Nu vil jeg rette opmærksomheden mod træningslejren og lære alle at kende og slå mig ned. Dette vil være min første gang nogensinde at besøge De Forenede Arabiske Emirater, så jeg ser frem til at opdage landet.”

Efter meddelelsen om, at Hirschi ville forlade Team DSM, var han stærkt forbundet med UAE Team Emirates, hvor han forventes at få en meget større løn, da han slutter sig til Tour de France-vinderen Tadej Pogačar samt de nye signeringer Rafał Majka og Matteo Trentin.

”Team DSM har nået en aftale med deres rytter Marc Hirschi om at opsige deres nuværende ansættelse inden den oprindelige slutdato den 31. december 2021. Det er aftalt, at aftalen opsiges med øjeblikkelig virkning, og at der ikke kommer yderligere kommentarer, ”Læste Team DSM’s erklæring, da nyheden brød ud om, at Hirschi ville forlade holdet.

Source link