Kommentar: En redaktør siger farvel

Kommentar: En redaktør siger farvel


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>>

Det er midten af ​​september, den tid på året, hvor vores sociale medier feeds pop med personlige essays skrevet af pro cyklister, der går på pension.

Jeg nød at læse noterne i sidste uge fra Dan Martin og Kiel Reijnen, da begge mænd fangede deres kærlighed til sporten i deres respektive pensionistbeskeder.

Disse og andre essays gav mig inspiration til, hvordan jeg kan skrive mit eget pensionsbrev, som du faktisk læser lige nu. Fra og med i dag er jeg ikke længere chefredaktør på VeloNews. Jeg har tilsluttet mig redaktionen kl Uden for Magasin og Udenfor Online, og du kan nu nå mig på min opdaterede e -mail -adresse: fdreier@outsideinc.com.

Kald det en pensionist, eller kald det en teamoverførsel – kald det hvad du vil. Bare ring ikke til mig mere med dine varme opgaver om grusetikette eller Chris Froome eller UCI’s seneste sæt af bizarre regler. Du kan tweet Sadhbh O’Shea eller Andrew Hood eller Betsy Welch om disse emner herfra.

Jeg kunne skrive bind om min kærlighed til konkurrencedygtig cykling og om min kærlighed til at skrive historier, der informerer, underholder eller trækker en eller anden følelsesmæssig reaktion ud af dig, læseren. En nylig søgning i VeloNews.com indholdsstyringssystemet viste næsten 2.000 historier, som jeg skrev fra, da jeg overtog som chefredaktør i 2016 og så sent som i dag. Jeg vil være den første til at indrømme, at ikke alle historier har været et A+ -eksempel på skrivning eller guldstandarden i historiefortælling. Men jeg vil gerne tro, at jeg ved et par lejligheder gjorde mit job godt nok til at fange historien og fortælle den på en måde, der forhåbentlig talte til dig.

Det var nogle af mine yndlingsøjeblikke på VN – sammen med Andrew Hood. Foto: Fred Dreier

I min tid kl VeloNews Jeg skrev om comebacks og om nye tendenser i sporten. Jeg forsøgte at se cykling som en professionel sport såvel som et kulturelt udtryk, og jeg skrev om det gennem spiritualitetens linse og fra perspektiv på personlig sorg. Jeg prøvede at fortælle historier fra dybt inde i cyklens hjerteområder, samt dem fra dets grænser såvel.

Og jeg holdt altid øjnene åbne for saftig kontrovers.

Jeg tog kæledyrsbesættelser, som forretningsmodel i udvikling af pro cykling i Amerika, og hvad vi kan lære af den håndfuld iværksættere og frafaldne hvem har skubbet den i nye spændende nye retninger. Jeg ærgrede mig over landets belejrede ungdomsudviklingssystem, og søgte så mange perspektiver som muligt på, hvordan USA kan udnytte væksten af ​​NICA til bringe cykling til oversete samfund, og til at trække flere talentfulde unge mænd og kvinder til toppen af ​​sporten.

Jeg deltog i alle manerer af cykelløb for at rapportere om dem personligt, fra kriterier med fast gear til Tour de France etaper, til NICA race weekender. Jeg søgte historier fra krydsede finish på Unbound Grus, og fra Tour de France -mestre ens. Jeg forsøgte at se cykling som en professionel sport og en bevægelse af masserne ens.

Ben Delaney og jeg red alle 137 miles af Gent-Wevelgem sportive i 2019. Foto: Fred Dreier

Jeg forsøgte at bruge min rapportering til at belyse de mest overbevisende ryttere i vores sport, selv når deres respektive historier var tragisk eller opløftende, eller fuldstændig hjerteskærende.

Så hvad lærte jeg af de sidste fem års rapportering? Der er alt for mange lektioner at formulere i en kolonne, men her er et par forskellige …

Cykling er stadig terapeutisk og stadig sjovt, og stadig en fantastisk måde at få nye venner på og indhente gamle. Amerikansk cykling er i en bedre tilstand, end du måske antager, og du bør ikke måle sundheden ved konkurrencedygtig cykling i Nordamerika ved at tælle antallet af professionelle hold og løb.

Du kan se en gentagelse af Flandern Tour igen og igen og komme væk med nye perspektiver på løbet hver gang. Hvis du vil tjekke europæiske løb personligt, skal du gå til Belgien for de brostensbelagte klassikere længe før du tjekker Touren.

Hvilken vej til presserummet? Foto: Fred Dreier

Efter min mening bør du prioritere perspektivet for mennesker, der aktivt arbejder på at gøre cykling bedre, foran dem, der bare klager over cykling på Twitter. I den stadigt nærværende kamp om at bringe cykling til nye lokalsamfund og til at bringe flere mennesker ind i vores sport, er det enkeltpersoner og græsrodsorganisationers passion, der vil have større indflydelse end nogen national organisation eller mærke.

Grus er ikke en kæde. Vejen er ikke død. ‘Kors kommer (altid).

Marianne Vos er GEDEN.

Tak fordi du læste, alle sammen. Skriver for VeloNews har været min passion og min glæde.

Source link