Kan du købe en komplet vintercykeltøjsgarderobe til $ 200?

Kan du købe en komplet vintercykeltøjsgarderobe til $ 200?


Tilbage, da solen skinnede her i Frankrig, sammensatte jeg et par videoer til alle de nye cyklister derude, alle de mennesker, der fandt to hjul som en pandemi. Især en video syntes at klare og fange fantasien og opmærksomheden. Jeg blev udfordret af Caley her på CT til at klæde mig ud i sommerbeklædning for under US $ 200.

Dette er del to – kunne jeg få et komplet vinterkit til det samme budget?

Udfordringen

Jeg lader dig gå ind i en hemmelighed, hvis du ikke har set del 1-videoen endnu: Jeg kappede mig med succes ud fra top til tå i nogle meget veludførte gear til 200 dollars. Fra nogle meget dejlige beskeder, jeg modtog, ser det også ud til, at det lykkedes mig også at hjælpe nogle af de nye cyklister med, hvad de skulle købe, og hvad de skulle undgå. Ikke et skidt resultat i begge henseender.

Nu hvor vejret er blevet nippy, syntes jeg det var værd at vende tilbage til $ 200-udfordringen, men selvfølgelig denne gang med udstyr, der skulle holde dig toasty og varm.

Tilbage i den indledende video lykkedes det mig at få alt, hvad du havde brug for, hvis du fik fat på cykling, fra de stive klipsko, vi har på, til de sjove udseende hjelme, vi har på. Denne gang har jeg ikke gidet med sko eller låg; Jeg regnede med, at hvis du startede om sommeren, når du pedaler, end du allerede har samlet disse bit ‘n’ bobs.

Det gør bestemt ikke denne udfordring let, langt fra den. Som enhver cyklist, der har været i sporten et stykke tid, vil vide, at vinterdragt kan være fjollede penge.

Denne gang var listen over nødvendige ting lige så omfattende, hvis ikke mere.

Begyndende i bunden havde vi brug for:

  1. Varme sokker: Sommerstrømper er alle gode og godt, og kan til tider gøre det halvt anstændige job, men da enhver, der har været ude under alvorlige vinterforhold, grumt vil overstemme følelsesløse tæer kan ødelægge en tur hurtigt.
  2. Oversko: Noget der holder dine dyrebare cykelsko rene, tørre og tilføjer den ekstra toastiness.
  3. Strømpebukser: Noget varmt med en god vaskeskind.
  4. En varm undertrøje: Laget tættest på huden er afgørende.
  5. En god jakke: Det sidste lag.
  6. Handsker: Varm nok til at holde vores cifre i hele turen.
  7. En hue eller hat: Afgørende for at holde noggin fungerer korrekt.

Så det store spørgsmål er, har jeg sat mig ud for 28,7% af, hvad den top end Assos jakke ville koste dig (det ville være $ 725)?

Var det godt?

Faldede mine tæer af?

Forblev jeg tør?

Ligesom hver anden uge skal du bare trykke på den afspilningsknap øverst i artiklen for at finde ud af …

… så igen, hvis du ikke er interesseret i alt det bevægende billede og lyd vrøvl, vil jeg gøre dig en tjeneste og fortsætte her. Lad os dykke ned i en hurtig gennemgang af, hvordan ting pannede ud, i det gode gammeldags skrevne ord.

Vinterudstyret, der fungerede

For at udfylde listen ovenfor er det, hvad jeg endte med at købe. Noget af det var baseret på tidligere erfaringer (som med DeFeet-tingene), noget af det tog lidt eksperimentering. Du vil bemærke, at de samme mærker dukker op igen – der er bare ikke så mange godt valgmuligheder i disse prisklasser, så de mærker, der gør dette budgetinterval, ofte vises.

Spoiler-alarm: US $ 200 for komplet vinterkit, der faktisk holder dig varm under forhold ned til nul grader – det er Celsius for alle jer amerikanere, med I er vanvittige Fahrenheit – er ikke så let. Denne gang har jeg meget godt mislykkedes. Her er hvad jeg kunne lide, ikke kunne lide, og hvad jeg lærte om at købe billigt vinterkit.

Varme sokker: DeFeet Wooleator

Amerikansk sokkerproducent DeFeet laver bare kit, der fungerer og ikke bryder banken. Deres handsker, støvletter og uldne sokker kom alle ud som faste favoritter. Som et bundt kan du hente dem et eller andet sted i regionen US $ 65, et tilbud som erfaringsmæssigt holder sit sæt og varer. Jeg har faktisk et sæt af deres vinterhandsker, der nu har set noget som 12 års handling. Sikker på, at de ser lidt trætte ud nu, men de ser stadig handling hver vinter på et eller andet tidspunkt.

Booties: DeFeet igen!
Jeg prøvede et par tynde DeFeet soklignende støvletter og var meget imponeret. De kommer i alle mulige lyse farver og er omkring US $ 20. De er ikke gode i vådt vejr og er ikke tykke nok til temperaturer under frysepunkt, men de er billige og muntre og de fungerer.

Hvis du vil tilføje noget temperaturområde til dem, kan du prøve lidt aluminiumsfolie eller plastfolie mellem din sko og oversocken.

Jeg prøvede Sporty Giara støvletter så godt, og de var store. Meget varmere end DeFeets, hvilket ikke er nogen overraskelse, fordi de er meget tykkere og mere vandtætte. Men desværre til 60 dollars overbragte de mig over budgettet. Så DeFeet + plastfolie er det.

Undertrøje: DHB langærmet lynlås hals Merino

Hvad angår undertrøjerne i denne test, de var godt på hit og miss-siden af ​​tingene. Den ene er et hit, den anden er lidt af en miss. For $ 15 er Decathlons langærmede bundlag en god handel, men kun hvis du ikke har noget imod at være en smule nippy.

Gør mig ikke forkert, det fungerer fint, men når du har været vant til at bruge Craft-basislag – det bedste i biz, hvis du spørger mig – alt andet bliver hårdt skubbet for endda at komme tæt på.

Men overraskelse, overraskelse, det andet basislag, jeg havde på test, kom så tæt som noget, jeg tidligere har brugt. Igen er ikke DHB med deres merino-lynlåse til US $ 50, hvad mange vil klassificere som budget, men du prøver at finde en merino-undertrøje til mindre end det (hvis du gør det, så lad mig det vide). Hvis du er fan af merino og har US $ 50 til at plaske på et basislag, skal du kigge.

Vintertights: DHB Roubaix bibtights

Det velkendte mærke DHB har udmærket sig med disse behagelige Roubaix bib-strømpebukser. Selvom de ikke var så varme som nogle af de dyrere strømpebukser, jeg har trukket over mine ben, gjorde de et godt stykke arbejde for de US $ 63 / £ 60, som de sælger på. Plus, ligesom deres sommer shorts, havde puden lavet af Elastic Interface mine bum kinder et godt sted.

Jeg prøvede nogle strømpebukser fra Decathlon, den store sportsbutik her i Frankrig, og ærligt talt kan jeg ikke anbefale dem. De er endnu billigere, men puden var bare ikke så god.

Vinterjakke: Mislykket fejl
Da jeg tidligere sagde, at jeg ikke kunne lave et helt frysende tempters vinterkit til US $ 200, er det derfor. Jakken jeg fik i var den Decathlon Van Rysel RCR Winter Softshell Road Cykeljakke, der koster US $ 70. Det var bare ikke varmt nok.

Denne ting er bare ikke bygget til en alpint vintertur. Selvom det annonceres som en vinterjakke, ville jeg smide det med kit, der er mere hjemme, når foråret eller efterårstemperaturen ruller rundt.

Jeg vil give kredit, hvor kredit skal betales, da det er en dejlig beklædningsgenstand, snittet er tæt montering og i trend, materialet ser relativt slidstærkt ud og drop halen skal holde din røv en berørings tørretumbler end hvad en standardskåret trøje ville. Men husk bare, at det bare ikke er ideelt til dybe vintermåneder.

Bekymrende for dette kan være tilfældet, jeg medbragte faktisk en Sportful Tempo-jakke, som jeg elsker, og jeg var nødt til at kaste den på mid-ride. Dette er dog ikke en løsning på vores budgetjakkeproblem, da denne jakke alene bruger hele mit budget på 200 dollars.

Der skal være gode jakker derude i US $ 70 prisklassen. Hvis du har fundet en, så lad mig det vide i kommentarerne.

Handsker: DeFeet Merino handsker
Et andet punkt for DeFeet her. Jeg sammenlignede deres enkle Merino-handsker med nogle billige strikhandsker, jeg gravede op på en tankstation, og Merino-mulighederne var langt varmere på trods af at de ikke var tykkere. DeFeet-versionen koster US $ 25.

Når det er sagt, vil jeg have en skal af en slags til at gå over dem til vådere forlystelser, eller hvis vikarer falder længere under frysepunktet. For en tykkere mulighed sværger vores redaktør, Caley Fretz, med nogle handsker fra Kinco som kan findes i hardware butikker og endda tankstationer til skiløb og ridning i Colorado, og de er mindre end US $ 40.

Nødvendigt tilbehør: En buff / hals gamacher og en hætte
Halsbeklædningen er nøglen. Når du holder din nakke varm, holder din krop varm. Disse ting er nemme at finde for mindre end US $ 15, og i disse pandemiske tider har dobbelt en praktisk ansigtsmaske, når du ikke har noget mere medicinsk praktisk.

Hvad du har brug for at vide om koldt vejr cykeltøj

Jeg var gået ind i denne sæson tøj kontante udfordring positivt, at det ville være let. Når alt kommer til alt havde jeg ikke brug for hjelm eller sko, som jeg gjorde tilbage i sommerens udfordring. Og fra sommerens øvelse havde jeg nogle få dollars tilbage og fik stadig nogle gode ting. Men det viser sig, at det er ikke let at finde et varmt, kvalitetssæt, der er billigt.

Alt i alt elskede jeg igen forsøget på at bygge en garderobe til samme pris som et sæt af et kvalitetssæt af solbriller. Og igen lærte jeg et par ting eller i det mindste fik bekræftet et par ting, jeg tidligere vidste. Som det gamle ordsprog siger, “du får hvad du betaler for” ringede sandt; eller for det meste ringer det sandt, når det kommer til vinterkit.

Vintertøj skal bare arbejde. Hvis det ikke gør det, ved du det hurtigt nok, mens du kører midt i turen, bærer du det, kolde hænder, fødder eller andre kropsdele følelsesløse eller fugtige fra kulden i lange perioder vil bare opfordre dig til at fortsætte med at ride. Det bliver en slog af en tur. Det er et must at holde det varmt og tørt i vintermånederne.

At slå et par ekstra bukke ned for hver af varerne på vintertøjets indkøbsliste i det lange løb vil ikke have dig til at ønske, du havde, da dine miles hjemmefra med forfrysede bits. De større billetartikler, såsom bib-strømpebukser og jakker, vil jeg fuldt ud anbefale nogen til alvorligt at tænke på at spare lidt mere kontanter, end de havde forventet, og købe så godt som muligt.

Du skal være i stand til at få en rigtig god mellemklassejakke, der starter på omkring US $ 160 – $ 200. For den pris skal du få en vare, der ser dig gennem flere vintre, der er værd at ride, især hvis du leder efter noget lavet med et kvalitetsmærke, der hedder stof. For eksempel gør Gore og Sportful begge gode ting i den prisklasse. Det vil være en investering, tro mig. Noget af mindre kvalitet kunne jeg ganske let se ødelægges af en hård vinter med grus, dystre og salt væk fra vejen. Det samme gælder strømpebukserne, jo mere du betaler, jo længere holder de dig. Ja, jeg ved, jeg lyder som en stor gammel snobb med den kommentar.

OK så, det er din masse. Hvis du er så langt nede tak for læsningen, men hvad med at gøre mig en stor tjeneste og dykke ned i YouTube-videoen, er det kun som 10 minutter af dit liv, du skal forpligte dig til! Du ved aldrig, du kan godt lide det, og jeg har meget godt muligvis udeladt et par nøglepunkter fra denne artikel for at tvinge dig til at se det.

Eller så igen har jeg måske ikke.Source link