Julian Alaphilippe rykkede ned til svigagtig sprint i Liège-Bastogne-Liège finale – VeloNews.com

Julian Alaphilippe rykkede ned til svigagtig sprint i Liège-Bastogne-Liège finale – VeloNews.com


“],” filter “: {” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}}”>

Der er et gammelt ordsprog i cykling; skriv aldrig op til det vindende foto i målstregen, før du er sikker på, at du først er over linjen.

Julian Alaphilippe var lidt to gange i slutningen af ​​en spændende finale af Liège-Bastogne-Liège. Ikke kun blev han sat på linjen ved en sen opladning Primož Roglič (Jumbo-Visma), da han begyndte at fejre for tidligt, blev han hurtigt henvist af racejuryen til at vare i efterbehandlingsgruppen efter at have krydset linjen for Marc Hirschi (Sunweb) i slutsprinten.

”Jeg startede min sprint på 200 meter at gå, men så lavede jeg den fejl, som jeg tager det fulde ansvar for,” sagde Alaphilippe. ”Jeg er opmærksom på, at min svingning forårsagede et problem for de andre ryttere, og jeg undskylder for det, men jeg vil understrege, at jeg ikke gjorde det med vilje. Jeg accepterer juryens beslutning, og alt hvad jeg kan gøre nu er at fokusere på de næste løb. ”

Så i stedet for at vinde den ældste af de fem monumenter blev Deceuninck-Quick-Step-rytteren henvist til femte. Roglič forbliver vinderen, Hirschi flyttede ind i anden og Tadej Pogačar (UAE-Emirates) stødte op til tredje.

“Da Julian bevægede sig, rørte han ved mit hjul,” sagde Hirschi på Eurosport. ”Jeg var tæt på ham, og det er hvad der kan ske i en sprint. Det var en god dag. Jeg havde gode ben. ”

Source link