‘Jeg vil blive verdensmester i alle tre discipliner’ – VeloNews.com

‘Jeg vil blive verdensmester i alle tre discipliner’ – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Hvis der er en ting, der ikke holder tilbage Tom Pidcock, det er ambition.

Varmt bag på en milepæl cyclocross sejr over Mathieu van der Poel i weekenden, er den 21-årige Brit ved at skrue sine mål op til en 10, da han fremstår som cyklingens nye tværfaglige stjerne.

Relaterede:

”Jeg ønsker at blive verdensmester i alle tre discipliner,” fortalte Pidcock Sporza på onsdag. ”Jeg vil gerne gøre alt dette om et år, men hvis jeg allerede kunne vinde alle trøjerne en gang, vil jeg være meget glad.”

Pidcock har mere end bevist sit talent i de mudrede vintre på kryds med en andenpladsen til van der Poel ved verdens i vinter og hans sikre sejr over hollænderen i Gavere søndag. Efter at have vundet U23 langrend mountainbike verdens titel, som nummer tre ved U23-vejverdenen og placeret som den bedste af briterne ved seniorløbet i Imola i september, er Pidcock langt fra nervøs over sin WorldTour-debut med Ineos Grenadiers næste sæson.

I modsætning hertil fremtvinger udsigten til racing med Tour de France-kraftværket kun hans driv for at vinde alt inden for rækkevidde.

”Der har altid været en stemme i mit hoved, der ønskede at vinde Touren, men det var først for nylig, at jeg indså, at jeg virkelig ville, og at det måske var muligt,” sagde han. ”Mange andre ryttere i min generation klarer sig allerede godt i profferne. Det giver mig også tillid til, at jeg vil være i stand til at gøre det næste år. ”

Kurt Bogaerts, Pidcocks træner og sportsdirektør for Trinity Racing cyklocross team, mener, at himlen er grænsen for hans unge protege.

”Jeg ved ikke, hvor hans grænser er – du kan ikke udelukke noget med ham,” sagde Bogaerts. “Han er det største talent, jeg har arbejdet med.”

Bogaerts var dog forsigtig med ikke at lade Pidocks uendelige ambition få overhånd for ham dog for tidligt og ser ud til at fjerre bremserne på Britens hurtige fremskridt, da han indgår en treårig kontrakt med Ineos Grenadiers.

”Jeg vil ikke springe trin over,” sagde han. ”Hvad jeg virkelig vil opnå nu er, at han fuldt ud kan udvikle sig som atlet. Det ville være den største ære for mig som træner. Jeg vil være i stand til at se lige i spejlet om et par år og vide, at jeg ikke ødelagde ham. Det er det, der tæller. Og hvis han ikke vandt Touren til sidst, så kan jeg leve med det. ”

For nu rydder Pidcock plads i sin garderobe, mens han forbereder sig på at bygge sin samling af regnbue-trøjer, og måske endda en gul.Source link