‘Jeg starter forfra fra bunden’ – VeloNews.com

‘Jeg starter forfra fra bunden’ – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Efter ni år med Ag2r-La Mondiale, Romain Bardet træder ind i det ukendte med sit skifte til Team DSM, tidligere kendt som Sunweb.

Efter at have været professionel med sit tidligere franske hold, ønsker den 30-årige at sætte en linje under to brak sæsoner, rive scriptet op og starte forfra.

”Det er klart, at jeg siden udgangen af ​​2018 har haft vanskelige år. 2019 og 2020 var ikke år, som jeg vil markere i mine annaler, ”fortalte Bardet Le Dauphiné Libéré. “Jeg havde brug for at komme videre.”

Efter at være steget til at blive Frankrigs største håb om en Tour de France-gul trøje med to på hinanden følgende podieplaceringer i 2016 og 2017, har Bardet’s Tour-kampagner taget en stabil næse, der placerer 6. og 15. i de følgende to år. EN stærkt løb denne sommer var afsporet af en hjernerystelse, hvilket fører til en tidlig opgivelse.

Efter at have vist glimt af glans i en-dags løb, har holdet talt om at give Bardet mere fokus på klassikerne. Det ville skabe en radikal genopfindelse for den waifish klatrer, der har brugt sin karriere på at søge tre ugers succes.

”Holdet vil bare have mig til at være den bedste rytter jeg kan være,” sagde han. ”Jeg kan ikke fortælle dig min køreplan. Vi fokuserer allerede på det grundlæggende. De har analyseret alt, hvad jeg har gjort tidligere, og holdet tror, ​​at de kan skabe en ny vej for mig. Vi får se, om det fungerer. Jeg er meget begejstret for at begynde forfra fra bunden. ”

Uanset Bardets tidsplan ender med at ligne i 2021, vil franskmanden være en tandhjul i holdets alt-til-en tilgang til jagtsejre – et langt skridt væk fra hans år med at spille nummer et.

”Jeg vil ikke være en unik leder, som jeg har været på Ag2r-La Mondiale i mange år. Det er altid holdet, der fremhæves på Sunweb, ”sagde Bardet. ”Det er en hidtil uset udfordring, som jeg er ved at tage op.”

Team DSM afslørede en helhed ny identitet og brand Fredag ​​flytter væk fra sine hvide trøjer og fire-årige titelsponsor, Sunweb.

2021 vil se teamløb under navnet tech- og ernæringsfirmaet DSM og vedtage en blå og sort farve. Truppets motiv af ‘Keep Challenging’ forbliver dog. Ligesom det er helt nyt for holdet, ser Bardet ligeledes ud til at genopfinde sig selv og nulstille sine egne ambitioner og perspektiv.

“Det [the move] bringer mig ansigt til ansigt med mit ønske om at bekræfte mig selv som atlet som person i et nyt miljø, ”sagde han. ”Det er en ny udfordring, der vil gøre mig meget godt. Det er vejen, der fortæller, om det var det rigtige valg. Livet er lavet af cyklusser, og nogle gange er du nødt til at finde ny energi for at komme videre. ”Source link