‘Jeg kører med de bedste fyre og er på et rigtig godt niveau’: James Knox glad for den nylige form

‘Jeg kører med de bedste fyre og er på et rigtig godt niveau’: James Knox glad for den nylige form


Deceuninck-Quick-Step’s James Knox er meget glad for sin nuværende form, da han bygger op til en tredje på hinanden følgende deltagelse i Giro d’Italia.

Den 25-årige Brit kører i øjeblikket Tour of the Basque Country og sluttede syvende på etape tre’s straffende topmøde og ottende på etape fire efter endnu en kuperet test.

Forberedelse til Giro – hvor han sluttede 14. sidste efterår, tre steder under sin 11. plads ved Vuelta a España i 2019 – Knox forventer at konkurrere i Ardennes Classics før den italienske Grand Tour og fortalte Cykling Ugentlig at hans nylige forestillinger har glædet ham.

”Jeg er meget tilfreds med min form,” sagde Cumbrian. ”Jeg havde det vanskeligt på de store dage ved Volta a Catalunya, men jeg kom også op ad vejen og opsugede ugen godt, og lige nu er jeg lige i blandingen her.

”Jeg har arbejdet hårdt hele vinteren, og jeg håbede på at være på et godt niveau til tidligere løb, men var ikke helt der. Men nu kan jeg se fra min kraft og min vægt og den måde, jeg kører med de bedste fyre på, at jeg virkelig er på et godt niveau.

”Det ser kun ud som en syvende plads, hvad jeg fik den anden dag, men når man ser på de fyre, der kun var få sekunder foran mig [16 seconds behind winner Tadej Pogačar – ed], det er fyre, der har vundet Grand Tours og verdensmesterskaber, mens David Gaudu bliver til en stor stjerne.

”Jeg var virkelig tilfreds med, hvor jeg sluttede, og virkelig tilfreds med forestillingen, og jeg kan tage meget tillid til at se på de store mål, der kommer op.”

Knox var oprindeligt planlagt til at køre Tour de Romandie og uddybede ikke hvilken af ​​de tre Ardennes Classics han vil køre i, men håber på yderligere gode fremvisninger før Giro.

>>> ‘Jeg ved ikke, hvad de tænkte’: Tadej Pogačar og den nye leder Brandon McNulty forvirrede af Jumbo-Vismas taktik ved Tour of the Basque Country

”Jeg håber at opretholde det samme niveau, som jeg har lige nu til disse løb, og være i tykkelsen af ​​det,” tilføjede han.

”Holdet fungerer som en åben bog, men hvis vi har Julian [Alaphilippe] der og måske João [Almeida] vil dukke op, det er de store fyre, og i øjeblikket er jeg under dem i hakkeorden, men det er okay.

“Hvis jeg kommer til finalen i disse løb og har mulighed for at køre aggressivt, kan jeg se, hvad jeg kan gøre, og hvad der kan ske.”Med to etaper tilbage i Baskerlandet ser den sidste dag ud som en mulighed for ryttere af Knoxs lignende. Han har også en anden fordel.

”Jeg kørte her med Mark Donovan, der også er fra Cumbria, og vi lo og sagde, at det er som det spanske søområde,” sagde han.

”Det er mere ekstremt her, stigningerne er endnu stejlere, men der er regn, små veje, og det ligner hjemmet, som jeg kommer til at få.

”Klatringen på etape tre var skør. Det var denne tilfældige vej fra en tilfældig landsby, der ikke gik nogen steder, men jeg tror, ​​at den i to kilometer havde en gennemsnitlig stigning på 18 procent, og så var den flade del stadig 11 eller 12. Jeg kunne ikke komme rundt inde i hårnålene og måtte gå så langt bredt som jeg kunne. ”

Så hvad er sværere: Hardknott Pass eller stigningen til Ermualde? ”Jeg troede, at stigningen her bare var lidt sværere,” lo han.Source link