‘Jeg kommer der snart’ siger Tom Pidcock efter at have imponeret igen med top fem på Strade Bianche

‘Jeg kommer der snart’ siger Tom Pidcock efter at have imponeret igen med top fem på Strade Bianche


Der var et øjeblik mere end 150 km ind i Strade Bianche, hvor Tom Pidcock så sig omkring og befandt sig omgivet af kun de bedste ryttere denne planet har at tilbyde.

To Tour de France-vindere i Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) og Egan Bernal (Ineos Grenadiers), verdensmester Julian Alaphilippe (Deceuninck – Quick-Step), og den eponyme parring af Mathieu van der Poel og Wout van Aert kæmpede det ud i hvad var et lækre skuespil mod den maleriske toscanske indstilling.

Efter en stadig mere imponerende start på sin debut WorldTour-sæson, er det helt sikkert kun et spørgsmål om hvornår og ikke om Pidcock vinder en stor sejr, får et race-vindende præfiks tilføjet til sit navn og slutter sig til rækken af ​​ovenstående ryttere i statur, selvom han allerede slutter sammen med dem i de store WorldTour-begivenheder.

”Jeg tænkte, ja dette er ret sejt, disse er de største ryttere i verden, og så var jeg også der. Det var temmelig sejt, ”siger Pidcock om at foretage et af de sidste valg i Strade Bianche, hvor han blev nummer fem efter at have sprunget Pogačar, hvor Van der Poel allerede havde trukket Alaphilippe og holdkammerat Bernal fri, før hollænderen kørte til en fantastisk sejr på Piazza del Campo.

Pidcock overlevede uskadt, efter at en punktering truede med at distancere ham fra den spidse afslutning på sagen, en skæbne, der blev overfaldt til yngre ung Quinn Simmons (Trek-Segafredo). På trods af manglende slag, der kræves for at holde trit med folk som Van der Poel, tilføjer en tredje og femte for Ineos Grenadiers sandhed til det britiske holds løfte om at begejstre fans i 2021.

>>> Løft for Mathieu van der Poel, da hollænderen giver Strade Bianche sejr

”Det var sjovt ja, det var en hård dag ude. Jeg er ret tilfreds, jeg punkterede lige før Santa Maria, sektoren før, så det var ikke ideelt. Men Puccio gav mig sit hjul, så jeg tabte ikke for meget tid og kom tilbage inden sektorens afslutning, ”sagde Pidcock.

”Ja, det var ret godt, Egan sluttede på podiet, vi skulle vinde, men det er godt at være på podiet, jeg er ret tilfreds med, hvordan jeg gik, jeg følte ikke, at jeg havde så meget slag, men … ja det var sjovt. ”

Efter også at have taget tredjepladsen i Kuurne-Bruxelles-Kuurne er ethvert pres på Pidcock for at leve op til hans fakturering allerede fordampet, og briten fortsætter nu sin bane mod toppen.

”Jeg havde bare ikke benene til at gå hurtigere for at være ærlig,” siger Pidcock om det øjeblik, han endelig blev løsrevet sammen med Wout van Aert efter et af Van der Poels mange angreb. ”Men jeg kan ikke klage, jeg er der i frontgruppen med disse fyre. Det tager et par løb mere, lidt mere erfaring, miles i benene, og jeg er sikker på at jeg snart vil være der. ”Source link