Intet podium men meget løfte til Tom Pidcock på cyclocross-verdener – VeloNews.com

Intet podium men meget løfte til Tom Pidcock på cyclocross-verdener – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

Tom Pidcock kan have været efterladt skuffet med en fjerdeplads på cyclocross verdensmesterskaber Søndag, men den unge briter har meget at se frem til.

Pidcock blev efterladt til at tage fjerde i Ostende efter at være blevet bedre af den belgiske rytter Toon Aerts i kampen om tredjepladsen. Skønt den unge brite var blevet udråbt bredt for at have potentialet til at lande på podiet bag standout-ryttere Wout van Aert og Mathieu van der Poel, Pidcock søger langsigtede positive resultater, når de kun er 13 sekunder væk fra tredjepladsen i verdenen.

”Jeg kunne bestemt have været på podiet, så det er en stor skuffelse i det område,” sagde han efter løbet. “Men i sidste ende … Inden for fire eller fem år vil ingen engang vide, hvem der var tredje, så det er ikke så slemt nu.”

Briten kom tæt på podiepositionen mange havde forudsagt for ham, da han kæmpede med Aerts om bronze i de sidste omgange, hvilket førte sin belgiske rival i flere øjeblikke i løbet. Imidlertid sagde 21-åringen, at han manglede konsistensen til at få det til at tælle.

”Jeg følte mig godt i dag, men nogle af mine omgange var gode, nogle lort,” sagde han. ”Jeg kom tæt på Toon Aerts, men desværre ikke tæt nok. Til sidst kan jeg sige, at jeg kørte et godt løb. Kun et par passager i sandet var mindre – det passer trods alt ikke os briterne. ”

Pidcocks tur på Ostendes strandkreds søndag sætter tæt på en standout-sæson, der har set ham fremstå som den førende udfordrer til van der Poel og Van Aert, der tog første og andenplads søndag. Løbet markerer også afslutningen på hans karriere med Team Trinity Racing og starten på et helt nyt kapitel, da han starter en tre-årig kontrakt med Ineos Grenadiers.

“Alt i alt kan jeg se tilbage på mit år med ‘krydse med tilfredshed,” sagde Pidcock. ”Dette giver mig selvtillid til vejsæsonen. Jeg tror, ​​jeg bliver endnu stærkere næste sæson. Wout og Mathieu er fire til fem år ældre end mig, så jeg har lidt mere tid til at vokse. Forhåbentlig kan jeg virkelig sætte dem på prøve næste år. ”Source link