Hvad Kate Courtney, Christopher Blevins og andre amerikanere siger om Albstadt MTB World Cup

Hvad Kate Courtney, Christopher Blevins og andre amerikanere siger om Albstadt MTB World Cup


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

For professionelle mountainbike-racere har få løb den samme prestige som UCI verdensmesterskab serien – undtagen måske den olympiske Lege. Og i år vil de første to verdensmesterskabsløb i sæsonen betyde forskellen for nogle kørere, der håber at køre i Tokyo.

Denne weekend har racing i Albstadt, Tyskland, startet verdensmesterskabet i 2021, og der er ikke en professionel, der ikke er helt skummende af nerver og spænding for at være der. Det hurtige, ikke supertekniske forløb passer til stærke klatrere, men alligevel vil pelotonens samlede form være meget høj efter det forlængede træningsår.

Vi tjekkede ind hos nogle af de amerikanske professionelle for at se, hvordan de har det lige før racing.

Hvordan er banen i Albstadt, og passer den til din kørestil?

Kate Courtney: Kurset i Albstadt har stejl stigning og glatte, flydende nedkørsler, der kan blive ret tekniske i regnen. Det er et kursus, som jeg føler passer til mine styrker, og jeg har haft en masse personlig succes på det tidligere!

Christopher Blevins: Albstadt adskiller sig bestemt fra de andre verdensmesterskaber af nogle få grunde. Først og fremmest er det en forholdsvis glat tur, og jeg vælger altid en hardtail, mens jeg kører fuld suspension i næsten alle andre verdensmesterskaber. Opstigningerne er alle skøre stejle og relativt lange sammenlignet med andre verdensmesterskabsbaner. I de sidste par år har de bygget meget flere træfunktioner ud, der gør banen hurtigere og lidt mere interessant. Jeg vandt her som junior, men siden da har jeg haft nogle hårde løb her. Jeg vil sige, at kurset passer mig, når jeg er på en god dag, men det er utroligt hårdt, når dine ben trækker, selvom bare en lille smule.

Hannah Finchamp: Dette er min første gang, jeg konkurrerer på Albstadt verdensmesterskabet, og mit første indtryk er, at det er meget stejlt og sandsynligvis vil blive betragtet som en klatrerbane. Mens jeg synes, det passer til mine færdigheder, vil den største torn i min side i denne weekend være min indkaldelsesposition. På grund af mangel på UCI-point får jeg en mindre end fordelagtig indkaldelse (ca. 80.) Kurset egner sig ikke til overskydende forbipasserende plads, så jeg bliver nødt til at være tålmodig og selvsikker under hele løbet.

Keegan Swenson: Kurset her i Albstadt er ret unikt. Det er meget stejlt og meget glat, det er et af de eneste verdensmesterskabsbaner, som størstedelen af ​​feltet er på hardtail-cykler. Nedkørsler er også stejle og relativt glatte, men kan blive vanvittige glatte, når de er våde, så valg af dæk er nøglen! Jeg vil sige, at det passer mig godt med den stejle lange stigning sammen med den begrænsede opsving. Der er bare ingen steder at gemme sig derude, og jeg synes, det passer bedst til ryttere med meget fitness.

Hvor vigtigt er dette løb for dig, og hvorfor?

Blevins: Dette er min første elite-verdensmesterskab, så det er en ret stor overgangsritual. Jeg vil straks vise mig selv og alle andre, at jeg hører til i marken og kan kæmpe for en top finish. På den anden side ved jeg, at dette bare er det første af mange verdensmesterskaber, og jeg vil utvivlsomt få en masse erfaring uanset hvordan løbet går.

Courtney: Ethvert verdensmesterskabsløb er en kæmpe mulighed, og efter en sæson uden meget løb er jeg endnu mere motiveret til at konkurrere foran på banen. Jeg har bestemt lært ikke at tage disse muligheder for givet.

Finchamp: For mig markerer dette løb virkelig en begyndelse og en slutning. Denne verdensmesterskabsblok i Albstadt og Nove Mesto er de sidste løb, der går ind i olympisk kvalifikation, så på mange måder føles det som om det er tid for al mit hårde arbejde at komme i opfyldelse, og det er chancen for at lade den konstante dag ud og dag ud arbejde virkelig skinne igennem. På den anden side føler jeg virkelig, at jeg lige er begyndt. Jeg har olympiske drømme til de næste par olympiske cyklusser, så jeg ved, at dette kun er begyndelsen på denne forfølgelse.

Swenson: Selvom Albstadt ikke er den officielle olympiske kvalifikationskamp (til automatisk udvælgelse), vil den helt sikkert blive brugt til et skønsmæssigt valg, da det kun er en af ​​to verdensmesterskaber i år før udvælgelsen, såvel som kun en af ​​fire verdensmesterskaber i en 12 måneders periode.

VN: Betyder dette løb mere for din verdensmesterskabssæson eller til at deltage i OL?

Courtney: Jeg har allerede kvalificeret mig!

Swenson: For mig handler det bestemt mere om at komme til det olympiske hold, det er det største mål i denne sæson.

Finchamp: Jeg tror for mig er det lige store dele af begge dele. Jeg har store mål for de kommende verdensmesterskaber, men uanset hvor jeg afslutter dette, har jeg lært, at denne sport altid handler om at forfølge fremskridt. Jeg bliver aldrig færdig med at komme videre.

Blevins: OL står foran og i centrum for alles sind under disse to første verdensmesterskaber. Men de har også optaget vores tanker i de sidste 18 måneder +, så jeg føler, at vi er vant til at tænke på det store mål og samtidig fokusere på de umiddelbare. Jeg føler, at jeg stadig har plads til at fokusere på verdensmesterskabet i sæsonåbningen uafhængigt af OL, samtidig med at jeg holder Tokyo-drømmen som ekstra motivation. Det større billede falder på plads, hvis disse løb går godt, så der er ingen mening i at tænke ud over dem, mens vi er her lige nu.

Hvordan er verdensmesterskabskonkurrencen anderledes end det løb, du har kørt indtil videre denne sæson?

Swenson: Den største ting ved verdensmesterskaberne er bare dybdeskarpheden. Der er så mange racere på topniveau ét sted. Du skal være bedst for at udføre, du kan ikke falske noget her.

Courtney: Verdensmesterskabsløb er det bedste konkurrenceniveau for vores sport og adskiller sig meget fra mere lokale konkurrencer. Jeg har været heldig nok til at tilbringe den sidste måned med mit hold, der konkurrerer i Europa og var i stand til at køre på marker, der lignede et verdensmesterskab, hvilket ikke er en mulighed i staterne. Når du stiller op til et verdensmesterskab, kan du stadig forvente, at alle er i deres bedste form og meget motiverede til at få et godt resultat.

Blevins: Jeg har kunnet køre et par super-konkurrenceprægede UCI-løb i Europa, og det varmet mig lidt op til verdensmesterskabstilstand. Men disse elite-verdensmesterskaber har bare så meget dybde, og jeg ved, at jeg bliver nødt til at kæmpe for hvert sted på en måde, som jeg ikke har gjort i amerikanske løb eller UCI-løb på lavere niveau i Europa.

Finchamp: Dette er verdensscenen. Det bliver ikke meget større end dette. Indsatserne er højere, og marken er større. Dette er en af ​​de største kvindefelter i verdensmesterskabets historie, og disse er de bedste kvinder i sporten. Jeg tror, ​​at alle på startlinjen har en ‘dagsorden’, som de forfølger.

Hvilken slags racing kan vi forvente?

Courtney: Du kan forvente krydret racing derude! Da olympiske kvalifikationer stadig er i spil for mange atleter, mangler der ikke fitness eller motivation.

Swenson: Jeg er sikker på, at der vil blive meget spændende væddeløb, da jeg tror, ​​næsten hvert land er i samme båd som os, og det vejes tungt for de olympiske steder. Du ved, at alle vil være med på deres A-spil. Bør være en spændende runde.

Finchamp: Jeg tror på dette niveau er der meget mere bevægende brikker, og de mennesker, der kommer ud på toppen, vil være dem, der forhandler nerverne, sporet og taktikken bedst. Efter et hidtil uset år sidste år tror jeg ikke, der er meget, vi ved med sikkerhed om nogens tilstand, så det vil køre på sit bedste: nogens spil.

Blevins: Folk vil flyve. Der er ingen tvivl om, at alle har lagt lidt ekstra i lavsæsonen for at være klar til disse verdensmesterskabsåbnere og Tokyo senere på vejen. Det bliver interessant at se, hvilke nye ansigter der er foran i løbet, og hvordan de flerårige udfordrere er så tidligt på sæsonen. Det bliver sjovt meget sjovt at være en del af det, og jeg ved at se det vil bringe lige så meget spænding.

Source link