‘Forsvar min Tour de France-titel’ – VeloNews.com

‘Forsvar min Tour de France-titel’ – VeloNews.com


“],” filter “: {” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}}”>

Tadej Pogačar (UAE-Team Emirates) har næppe haft en chance for at få vejret efter at have vundet Tour de France søndag.

Pogačar fejrede sin 22-årsdag mandag, gik hjem for at besøge sin kæreste i Monaco i et par dage, og nu står han i kø til verdensmesterskab i Imola denne weekend.

Hvad er det næste for den nyligt kronede Tour-mester?

På kort sigt vil Pogačar køre verdens søndag og derefter de belgiske nordlige klassikere, herunder Flèche Wallonne (29. september), Liège-Bastogne-Liège (4. oktober) og sandsynligvis Ronde van Vlaanderen (18. oktober).

Da COVID-19 forstyrrer kalenderen, vil der ikke være nogen kritik efter turnéen. Det er lige tilbage i racing, selvom holdets embedsmænd bekræftede, at Pogačar ikke vil kæmpe med Vuelta a España næste måned.

På lang sigt handler det om at vinde endnu en gul trøje.

”Nu hvor jeg vandt Tour de France, skal jeg helt sikkert finde nye mål,” fortalte Pogačar journalister i et videoopkald. ”Jeg vil forsøge at forsvare min Tour de France-titel, men næste er verdensmesterskabet, så dette er mit mål i de kommende dage. I fremtiden vil jeg bare være bedst og prøve at vinde igen. ”

Den 22-årige virker stadig lidt forbløffet over sin historiske sejr i gul trøje søndag i Paris. Hans sidste times turn-around på Belles Filles-tidsprøven gjorde ham til den første slovenske rytter, der vandt Touren såvel som den yngste vinder i den moderne æra.

Pogačar smadrede etape 20 Tour de France tidsforsøg. Foto: Michael Steele / Getty Images

”Dette er ikke sunket ind endnu,” sagde Pogačar. ”Jeg tror, ​​det vil tage lang tid, indtil jeg er klar over, at jeg vandt verdens største løb. Det er noget, jeg har drømt om siden jeg var barn: at være på startlisten til Tour de France, og nu havde jeg muligheden for at køre med de bedste. Så for at vinde er det utroligt for mig. ”

Pogačar sagde, at hans hårdeste dag kom på Col de la Loze i Alperne, da han afstod 15 sekunder til Primož Roglič (Jumbo-Visma) og slog sig ned på andenpladsen samlet.

Ting vendte på hovedet i tidsforsøg på La Planche des Belles Filles. Pogačar leverede en fantastisk scenevindende præstation, mens Roglič, typisk stærkere i en klatringstidsforsøg, ikke kunne producere den kraft, han forventede.

”Vi startede i tankerne om at gå til top fem [in the GC standings], ”Sagde Pogačar. ”Det var hovedmålet, men da jeg var anden, forsøgte vi at forsvare det og forsøgte at få lidt tid tilbage på Primož. Det så umuligt ud med hans stærke hold, og da vi i tidsforsøget var meget overraskede over, hvad jeg gjorde.

”Det var den første plan for Tour de France fra decemberlejren. Programmet var alt sammen for Touren, men med COVID ændredes tingene, men det gav os fordelen at planlægge bedre, ”Pogačar sid. ”Holdet troede på mig. Det var lidt af en overraskelse at ankomme i gul til Paris. I tidsforsøget var vi alle meget overraskede over, hvad jeg gjorde. ”Source link