Filippo Ganna frimærker autoritet i mænds elite individuelle tidsforsøg – VeloNews.com

Filippo Ganna frimærker autoritet i mænds elite individuelle tidsforsøg – VeloNews.com


“],” filter “: {” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}}”>

Filippo Ganna (ITL) vandt elite-mænds individuelle tidsprøve ved UCI verdensmesterskabet i landevejscykling i Imola, Italien.

Dækning af den solbadte, 31,7 km lange rute ved en gennemsnitlig hastighed på 52 km / t (32 km / t), bestod den 24-årige italienske stærke forestillinger fra Geraint Thomas (GBR), Tom Dumoulin (NED), Remy Cavagna (FRA) og to gange forsvarende mester Rohan Dennis (AUS).

Den tredobbelte verdensmester og verdensrekordholder i den individuelle forfølgelse på banen sagde: ”Det er en drøm for mig, og jeg er virkelig glad. Ved målgang havde jeg virkelig god støtte i bilen. Og jeg takker hele mit italienske hold og mit team Ineos Grenadiers. ” Ganna tilføjede: “Jeg vinder fire regnbuetrøjer i banen, og dette er min første i tidskørslen, og jeg fejrer med min familie.”

Et par regnpletter var bemærkelsesværdige ved kursets afslutning i den første time, da favoritterne stod på vejene var tørre, og der var en jagende vind i anden halvdel af ruten.

Thomas startede midt igennem dagen og sendte den bedste tid ved midtvejskontrollen, idet han holdt Dumoulin og Wout van Aert (BEL) tilbage med 10 sekunder.

Stefan Kung (SWI) kom 6 sekunder tilbage af den bedste tid ved 14 km tidskontrol.

Imidlertid opdaterede Ganna, der kører for Ineos Grenadiers på vejen sammen med Thomas og Dennis, denne gangskontrol med 35 sekunder som den næstsidste mand på banen.

Ineos Grenadier, der er dominerende på sporet, sagde om sin forberedelse til vejtidsforsøget: ”Jeg blev i højden for to til tre dage siden, og vi [the Grenadiers] tal til [each] andet, men ikke om verdensmesterskaberne. Jeg har ikke pres med min krop, og nu er det en drøm. Jeg har ikke ord. ”

Dennis startede 90 sekunder tilbage af Ganna og var 20 sekunder bagud på sin handelsmedarbejder ved den eneste gangskontrol.

På den bageste halvdel af banen, med en vind på 30 km / t på ryggen, blev ordren omarrangeret.

Dumoulin var nødt til at sætte en fod ned og glide sin cykel omkring en 90-graders venstresving med 10 km at gå. Dette skal have rystet verdensmesteren i tidskørsel i 2017, da han sluttede mere end 40 sekunder ud af først.

Ved målgang vante Aert Thomas med 10 sekunder, mens Stefan Kung bestede briten med 7 sekunder, kun 3 sekunder bag schweizeren.

De to var henholdsvis anden- og tredjepladser, henholdsvis 26 sekunder og 29 sekunder bag Ganna, mens Dennis afstod 39 sekunder til sin Ineos-holdkammerat og kun to sekunder til Thomas.Source link