EF Pro Cycling og Qhubeka-Assos styrker 2021 lineups, Gage Hecht til Trek Factory Racing – VeloNews.com

EF Pro Cycling og Qhubeka-Assos styrker 2021 lineups, Gage Hecht til Trek Factory Racing – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

EF Pro Cykling har fanget den 22-årige klatrer Diego Camargo op.

Wielerflits rapporterer at Camargo vil debutere som proff, og har forpligtet sig gennem 2022 sæsonen.

Den unge colombianske klatrer vandt Vuelta de la Juventud de Colombia – vundet af Miguel Ángel López i 2015 og Richard Carapaz i 2016 – og også Vuelta a Colombia – vundet af Jonathan Caicedo i 2018 – i en enkelt sæson.

”Han er en af ​​de få ryttere, der vandt Vuelta Juventud og Vuelta Colombia samme år. Vi har muligvis her at gøre med en cykelmester på højeste niveau, ”sagde holdleder Jonathan Vaughters.

Camargo slutter sig til colombianerne Rigoberto Urán og Sergio Higuita i det amerikansk-baserede hold.

”Jeg er en alsidig rytter og kan håndtere ethvert terræn, men frem for alt er jeg klatrer. I 2021 vil jeg bidrage til holdet og give 100 procent. Jeg ønsker også at få en masse erfaring ved at tilpasse mig løbene og forberede min krop til i sidste ende at vinde løb, ”sagde neo-pro.

**

Qhubeka-Assos har bragt ombord Lasse Norman Hansen og Matteo Pelucchi, samtidig med at han forlængede Reinardt Janse van Rensburgs kontrakt til et syvende år.

Hansen har netop afsluttet en to-årig periode på Alpecin-Fenix, men blev ikke fornyet, da ledelsen fastslog, at hans vej- og baneplan – som inkluderer De Olympiske Lege – ikke var kompatibel.

Hansen, Danmark, er den olympiske mester i 2012 i omnium.

Han vil ride til støtte for Giacomo Nizzolo, den nuværende italienske og europæiske mester på landevejscykling.

”Jeg er meget begejstret for den rolle, jeg får, og jeg håber, at vi kan opnå mange store succeser. Jeg får også muligheden for at repræsentere både mit land og mit hold ved de Olympiske lege. Det lover at være meget specielt, ” rapporterer Wielerflits.

Holdet, der overtager NTT Pro-cykellicensen, har også bragt den hurtige mand Matteo Pelucchi, der havde været på Bardiani-CSF-Faizanè-listen.

Han og landsmand Nizzolo har en god historie, og Pelucchi har givet udtryk for en god udsigt til at arbejde med sin nye holdkammerat.

Pelucchi sagde, “Jeg har kendt Giacomo fra en tidlig alder, så jeg kan ikke vente med at arbejde med ikke kun en god ven, men også en af ​​de bedste ryttere i pelotonet.”

**

Gage Hecht ved Superprestige Diegem i 2019
Gage Hecht ved Superprestige Diegem i 2019. Foto: Luc Claessen / Getty Images

Amerikansk cyclocross nationalmester Gage Hecht vil deltage Trek Factory Racing som en uafhængig rytter og har sit mål for at køre i Europa i det nye år, hvis de nuværende COVID-19-begrænsninger tillader det.

”Jeg vil ikke flyve til Europa, hvis det øger chancen for, at jeg eller en anden får coronavirus,” sagde han.

På grund af pandemien er alle undtagen fem ud af fjorten cyclocross verdensmesterskabsbegivenheder er blevet annulleret, og der er indført interkontinentale rejsebegrænsninger.Source link