Durbridge, Meyer blandt syv australiere, der fornyes med Mitchelton-Scott

Durbridge, Meyer blandt syv australiere, der fornyes med Mitchelton-Scott


Bare et par dage efter at have annonceret kontraktfornyelse for flere australske medlemmer af deres kvindelag, annoncerede Mitchelton-Scott kontraktfornyelsen af ​​syv australiere til mænds hold mandag, hvilket bragte det samlede antal australiere på mænds hold til 11 i 2021.

Som annonceret mandag, vil Luke Durbridge starte sin 10. sæson med det australske hold. Den alsidige rytter har været en vigtig del af både Grand Tour-holdene og Classics-holdene gennem årene.

”Næste år bliver mine 10 år som professionel, og jeg kan bare ikke tro det,” sagde han. ”Det er gået så hurtigt, og jeg kunne ikke have været lykkeligere over at have nået det på dette hold. Da jeg først blev professionel, var det det første år af GreenEDGE Cycling, og jeg har set dette hold vokse og udvikle sig i løbet af de sidste 10 år, og det har været en virkelig fantastisk rejse for mig at se holdet blive, hvad det er i dag. ”

Robert Stannard, der scorede tre top 10-placeringer i Vuelta, hans første Grand Tour, underskrev yderligere to år.

”I år har jeg været i så mange finaler, været foran løbet, havde holdet støttet mig og endda været på podiet et par gange. Dette giver mig meget selvtillid og endnu tættere mål at sætte og fokusere på, ”sagde Stannard.

”Der er stadig masser af plads til at vokse, og jeg tror, ​​jeg går på den rigtige vej. For mig har de største læringskurver været inden for race ernæring, løbstaktik, flokpositionering og at forstå mig selv bedre som en racer. Men også udfordringer har været at leve uafhængigt i Europa og skabe mig et godt miljø til at leve og træne.

”Det næste trin er toppen af ​​podiet. Jeg vil virkelig vise, hvad jeg er i stand til, og blive en nøglerytter i holdet. Her har jeg støtte, tro og ressourcer til at gøre det. ”

Australsk mester i landevejsløb og verdensmester i flere baner Cameron Meyer tilføjede yderligere to år til sit ophold hos det australske hold. Han håber at køre i Tokyo i 2021, men ser også sig selv som en mentor og domestik inden for Mitchelton-Scott.

”Jeg nyder virkelig min rolle i holdet og kører med vores yngre kørere,” sagde Meyer. ”Vi har nogle fantastiske ledere til de store løb og spændende unge talenter, som jeg elsker at støtte og bruge min erfaring til at hjælpe holdet med at opnå succes.”

De andre australske ryttere, som alle har underskrevet en to-årig kontraktforlængelse, er: Callum Scotson, Nick Schultz, Damien Howson og Alex Edmondson. Sammen med Kaden Groves, Lucas Hamilton, Michael Hepburn og den nye signering Michael Matthews har Mitchelton-Scott 11 australske ryttere underskrevet til 2021.

Michael Matthews, Amund Grøndahl Jansen, Tanel Kangert og Kevin Colleoni er de fire nye signeringer til 2021 indtil videre. Holdet har nu 23 ryttere underskrevet til næste sæson.

Fredag ​​meddelte Mitchelton-Scott, at det også havde sikret den australske “kerne” i sin kvinders lineup og fornyede Grace Brown, Sarah Roy, Jess Allen og Lucy Kennedy. Ved siden af ​​Amanda Spratt bringer de antallet af australske kvinder på holdet næste år til fem.Source link