De uitrusting die me door mijn eerste fietstocht heeft geholpen

De uitrusting die me door mijn eerste fietstocht heeft geholpen


“],”renderIntial”:true,”wordCount”:350}”>

Tien uur na de eerste dag rijden, na bijna 100 mijl, kroop de twijfel binnen. Mijn knie begon te blokkeren en veroorzaakte scherpe pijn. Vijf dagen eerder, toen ik op het idee kwam om de 370 mijl te fietsen Erie Canalway Trail in minder dan vier dagen leek het plan geen probleem. Dat vertrouwen vervaagde nu met elke steek.

Hoewel ik mezelf als een fietser beschouw, heb ik nog nooit meer dan 50 mijl per dag gefietst. Deze route door de staat New York, van Albany naar Buffalo, was mijn eerste tour, maar ik had nog geen enkele training of voorbereiding gedaan. Bovendien had ik niet echt een touring-specifieke uitrusting. Wat ik wel had, waren vier vrije dagen tussen twee bruiloften en een onwil om thuis te zitten. Dus begon ik te trappen.

Na ongeveer 25 totale uren op de fiets, drie flats en zes Slim Jims, voltooide ik het parcours. Ik was dankbaar dat mijn lichaam het hield, maar ook voor de uitrusting die me hielp rijden en die stijve knie los te maken. Dit zijn de dingen die ik graag in mijn kit had.

Fietscomputer

(Foto: met dank aan Wahoo)

Als je 100 mijl per dag probeert af te leggen, vertraagt ​​niets je zo veel als stoppen voor een routebeschrijving (of de angst dat je de verkeerde kant op gaat). Voordat ik op pad ging, downloadde ik de hele route op mijn fietscomputer, zodat ik een stapsgewijze routebeschrijving op mijn stuur had. De Wahoo Elemnt Roam ($ 380) hielp me met vertrouwen en snel door paden, steden en kruispunten te navigeren. Ik heb andere fietscomputers geprobeerd, maar ik ben dol op de Wahoo omdat hij intuïtief is: ik kan gemakkelijk schakelen tussen het controleren van mijn routekaart en diep duiken in statistieken zoals tijd op de weg, buitentemperatuur en hoogteverschil.

Nu kopen


Hartritmemonitor

(Foto: met dank aan Wahoo)

Ik had nog nooit zo’n rit gemaakt, ik had geen idee hoe ik mijn tempo moest bepalen en was bang dat ik zou opbranden en mijn dagelijkse kilometers zou missen. Voor de zekerheid droeg ik deze monitor en zorgde ik ervoor dat mijn hartslag onder de 140 slagen per minuut bleef. Dit hielp me om mijn consistentie te beheren en te behouden, en het herinnerde me eraan om te kalmeren (en te vertragen) wanneer ik te opgewonden raakte van een leuk deel van de rit. Veel bedrijven verkopen hartslagmeters die verbinding kunnen maken met uw fietscomputer en live metingen kunnen weergeven; sommigen, zoals Wahoo, verkopen fietscomputers en hartslagmeters die bij elkaar zijn gebundeld. Zo kwam ik terecht bij a Wahoo Tickr ($ 50).

Nu kopen


Spreker

(Foto: Courtesy Tribit)

Vijf uur na een rit, een klein beetje muziek gaat een lange weg, maar het kan gevaarlijk zijn om een ​​koptelefoon op een fiets te dragen. De Tribit StormBox Micro ($ 60) is het antwoord op dat dilemma: de luidspreker heeft een riem die aan je stuur wordt bevestigd. Het duurde maar vier uur spelen per lading, maar het is waterdicht en indrukwekkend luid. In mijn donkerste momenten heb ik het album gestraald Sport, door Huey Lewis and the News, en als ik stilte nodig had om na te denken of de weg te controleren, pauzeerde ik gewoon of zette ik het volume lager door op de luidsprekerknoppen te drukken.

Nu kopen


Lichtgevoelige zonnebril

(Foto: met dank aan Julbo)

Als je meer dan tien uur per dag rijdt, komt er veel vuil van de grond en richting je gezicht. Ik houd mijn ogen altijd bedekt, ongeacht het tijdstip van de dag. Fotochrome zonnebrillen, zoals de Julbo Rush ($ 230), zijn het perfecte paar voor alle lichtomstandigheden. De lenzen van de Rush zijn donkergrijs op heldere middagen, maar worden volledig helder voor nachtritten. En ik ben dol op zijn grote frames, die een groot deel van mijn gezicht bedekken terwijl ze veilig onder mijn helm blijven. Geïntegreerde ventilatieopeningen en een anti-condens lenscoating zorgden ervoor dat ik altijd kon zien, ongeacht hoe hard ik ademde of zweet. Ze waren essentieel om mijn ogen veilig en comfortabel te houden zonder twee brillen te hoeven dragen.

Nu kopen


Elektrische tape

(Foto: met dank aan 3M)

In de loop van een paar honderd kilometer kan zelfs een kleine hoeveelheid stof onder een tas of riem de verf van je fietsframe afwrijven. Voordat ik aan mijn reis begon, wikkelde ik een laag elektrische tape ($ 6) rond elk onderdeel dat uiteindelijk een riem zou kunnen hebben. Het is een eenvoudige truc om lakslijtage te voorkomen, wat kan leiden tot roest. Ik heb ook ongeveer drie meter extra tape om een ​​stuk karton gewikkeld, zodat ik het opnieuw kon aanbrengen als het zou slijten. Bovendien kan deze sterke, plakband tal van andere uitrustingsproblemen oplossen – van gescheurde stof tot gebroken gespen of tentstokken – als je in de problemen zit.

Nu kopen


Lacrosse bal

(Foto: Courtesy Champion Sports)

Ik had mijn lacrossebal bijna niet meegenomen op mijn avontuur, maar als ik hem zou vergeten, zou mijn reis eindigen. Na de eerste dag realiseerde ik me dat mijn kniepijn te wijten was aan strakke quads. Dus ‘s nachts,’ s morgens, en ongeveer elke twee uur gedurende de dag, stopte ik om op de grond te gaan zitten en de bal ($ 30 voor zes) in mijn been te drukken om mijn quads los te maken. Het hield me op de been.

Nu kopen


Heuptasje

(Foto: Courtesy North St.)

Een frametas is cruciaal voor het vervoeren van snacks of uw telefoon in uw cockpit (dwz uw stuur), omdat deze gemakkelijk toegang biedt. Als je geen dure fietstas wilt kopen, begin dan gewoon met een heuptasje. Sommige bedrijven, zoals North St. Tassen ($ 80), maak modellen met extra riemen die je om je stuur kunt lussen. Maar zelfs een eenvoudig heuptasje kan het lukken: wikkel de heupband gewoon om, over en rond het stuur en trek hem strak.

Nu kopen


Chamois Chafing Cream

(Foto: Courtesy Chamois Butt’r)

Als je er nog nooit van hebt gehoord Chamois Butt’r ($ 10), je zult het snel leren als je op tournee gaat. Wrijf deze crème in je zeem of fietsbroek om de boel gesmeerd te houden, wat schuren en hete plekken voorkomt. Het is echt een ass saver. Misschien moet ik mijn eerstgeborene Butt’r noemen, na al deze dingen voor mij.

Nu kopen


Off-the-bike kleding

(Foto: Hoffelijkheid Minus33)

Comfort is cruciaal op de fiets, maar het is net zo belangrijk als je niet aan het fietsen bent. U wilt iets eenvoudigs maar gezelligs aantrekken om u te helpen uit te rusten voor de volgende dag. Deze merinowol shirt ($ 65) van Minus33 is zacht en van nature geurbestendig, zelfs na een paar dagen kamperen. Het ziet er ook uit als een effen zwart T-shirt, wat ik waardeer, want niemand hoeft te weten dat ik op reis ben of van buiten de stad kom. Ik combineerde het met een paar Patagonia-baggies voor een lichtgewicht set kleding om na elke rit te dragen.

Nu kopen


Drankmix

(Foto: Hoffelijkheid Gnarly)

Ik zweet veel tijdens deze reis. Het was dus essentieel om ervoor te zorgen dat ik de juiste vloeistoffen had. Er zijn tal van geweldige sportdranken die er zijn. Mijn keuze voor deze reis was Gnarly Hydrate (vanaf $ 5), die me halverwege de rit met elektrolyten en vitamines pompte. Deze mix heeft net genoeg suiker om gemakkelijk te drinken, maar is niet overdreven zoet – iets waar mijn maag altijd van draait. De sinaasappel-ananas smaak is mijn persoonlijke favoriet.

Nu kopenSource link