Dagens Bikerumor-billede: Fred på jorden

Dagens Bikerumor-billede: Fred på jorden


bikerumor billede af dagen om natten hviler en klein cykel mod et træhegn, hvor en lille metalfødselsscene er placeret med ordet fred over.

Foto indsendt af Steven Hoover, ”Efter en lang arbejdsdag sprang jeg på min CCP (Cover Conversion Project) og gik ud for en 1 times nattur, jeg befandt mig i at rulle igennem kvarterer og tog lysene ind. Mange af husene gik all-in i år med spotlights, blinkende lys og kæmpe opblæsende plænepynt. Jeg fandt dette langs et hegn, og det genklang virkelig hos mig. Når dette skøre år slutter, er vi nødt til at give fred og dele fred. Cyklen er en 1999 Klein MTB konverteret til en gruscykel med fuld Shimano GRX og en Pro Discover Bar og Stem. Fantastisk ridecykel. ”

Vi elsker altid at se fotos, hvorfra du kører, og vi er glade for at dele dem med vores læsere over hele verden her på Pic of The Day. Send dine billeder med en beskrivelse her.

* Bemærk, at offentlige rum og parker kan have begrænsninger eller være lukket for offentligheden på grund af COVID-19, bedes du tjekke, inden du går ud.Source link