Cyclocross dagbøger: Et professionelt perspektiv Q&A


Med hele den amerikanske cyklocrosskalender annulleret havde Cannondale-Cyclocrossworld.com-holdet et valg: spring over Atlanterhavet, eller kør ikke overhovedet. De valgte førstnævnte.

Rytterne, Kaitie Keough, Curtis White og Clara Honsinger, har boet og trænet i social isolation med støtte fra holdmekanikere, Gary Wolff og Michael Berry, siden begyndelsen af ​​november. I en tid med usikkerhed og tvetydighed lægger de arbejdet for at komme til startlinjen for løb og vinde resultater på vej til UCI verdensmesterskabet i Oostende, Belgien.

Disse ugentlige briefinger, der er skrevet af holdet, deler underlige og nuancer ved europæisk racing plus et indvendigt perspektiv på den underlige i denne cyclocross-sæson.

Denne anden rate er fra Clara Honsinger, der har ramt podiet ved en række større løb.


I går hældte jeg mig en øl. Det var en lille godbid for endnu en hård tur på Hulst-verdensmesterskabet og en belønning for at indpakke Kersteperiode på en høj tone. På 12 dage kørte jeg syv gange, og mens hvert løb var en spændende oversvømmelse af adrenalin, tog indsatsen en afgift på min energi, både fysisk og mentalt.

Med så meget racing synes nogle aspekter af et cykelløb rutinemæssigt, og jeg overser ofte, hvor fremmede og unikke vores liv er på dette tidspunkt. Det er først når venner og fans stiller spørgsmål om vores job, at jeg er klar over, hvor meget der er at dele. Så i denne uge nåede jeg ud til folk og spurgte dem, hvad deres spørgsmål var. Spørgsmålene varierede fra brede sæsonmål til de mest minutkomponenter på en dag. Jeg håber, at jeg med disse svar kan give større indsigt i vores cykelracerliv.

Hvordan er løbene i år? Hvordan adskiller de sig fra tidligere sæsoner? Hvordan adskiller de sig fra racer i USA?

I år er spillestederne næsten tomme bortset fra løbearrangører, ryttere og personale. Der er stadig linierne fra campister og uforståelige parkeringsforvaltere, der gøder flamsk, men ingen store skarer af fans og tilhængere kan navigere på vej til kursuseksemplet. Det var så bizart at være på podiet ved Namur og se ud i en næsten tom pavillon. Det føltes både vigtig, men også lidt uhyggelig. Ironisk nok har europæisk racing nu en lignende stemning som racing i USA, hvor de fleste mennesker på stedet er der for at løbe frem for at se.

Bag båndet og på banen er fornemmelserne meget lig tidligere sæsoner. Markerne er store og markant mere aggressive end i USA. Allerede før løbet begynder, skubber ryttere albuerne og læner sig ind for linjer. I Hulst i denne weekend blev Kaitie næsten skubbet af sin cykel af en rytter bag hende, et minut før start. Men jeg har lært at holde fast og kigge efter vinduerne i kaoset. Som en kritiker bevæger fokus sig altid op.

Clara Honsinger (USA / Cannondale-Cyclocrossworld) hos GP Sven Nys i Baal. © kramon

Hvordan er det at køre mod de bedste europæiske proffer, som Alvarado eller Betsma? Er det truende?

I løb bruger jeg meget tid på at observere kørestilen og teknikken for rytteren foran mig. Uanset om det er Betsma, Cant, Alvarado eller Brand, prøver jeg at isolere deres styrker og svagheder i sektioner. Med dette kan jeg finde de hurtigere linjer eller stederne til at fange et hul på dem. For eksempel fandt jeg på Dendermonde, at jeg var omtrent med samme hastighed som Ceylin på løbssektionen, men meget hurtigere på den flade traktor, der trak ved pit. Således gjorde jeg en indsats for at komme foran hende på flugt og derefter ramme traktorens træk og bygge et hul. Generelt bruger jeg denne analyse med ethvert hjul, jeg følger i et cyclocross-løb.

Hvad er nogle underlige pro-euro-ting?

Ud over råben og råben er en anden forskel i europæisk racing, hvordan det er en familieaffære. Selvom ryttere deler et holdnavn og sæt, består deres løbsdagsstøtte af familien. For de fleste af disse ryttere er deres far deres mekaniker, deres mor kører autocamperen, og deres søster griber deres tøj på linjen. I et interview blev en belgisk journalist overrasket over at høre, at jeg ikke længere bor hos mine forældre, og at jeg ikke er beslægtet med Mike eller Gary.

Hvad spiser I alle derovre?

Dette var sandsynligvis det mest stillede spørgsmål, måske fordi jeg studerer ernæring på universitetet.

Samlet set laver vi en købmand en eller to gange om ugen for at opretholde os selv og genopfylde vores vaffelforsyning. Gary Wolff, en af ​​vores mekanikere, er ikke kun omhyggelig og talentfuld med sin opmærksomhed på cykler, men også en meget fin kok. Hver aften samles vi ved middagsbordet for at dele mad og aften. Måltiderne spænder fra standard pasta marinara før race til dejlig hyrdetærte og smagfulde karryretter. Lejlighedsvis giver Kaitie eller jeg Gary fri til at lave tacos eller en pad thai.

Desværre kan vi ikke forkæle os selv på vores yndlingsrestauranter i Sittard eller tilbringe restitutionsdage med at drikke cappuccinoer på caféen på torvet. Manglen på fritz-stop kan imidlertid være positivt forbundet med vores løb.

Omkring løb har jeg en tendens til at forbruge mest hvid ris. Før jeg kører på banen, varmer jeg lidt ris op på vores autocamper. Jeg bliver ofte distraheret og brænder bunden af ​​risen, hvilket faktisk giver en meget dejlig tahdig knase. Lidt syltetøj og smør eller balsamicoeddike og olivenolie tilføjer noget smag. Fra dette måltid før løb og efter løbet holder jeg mig selv på Skratch Hydration mix og matcha tygger for at holde min mave stabil for den intense indsats. Efter løbet kan jeg godt lide at bruge varmt vand sammen med min Skratch-chokoladegenopretningsblanding – det smager ligesom varm chokolade og er en opvarmningsudsættelse efter et køligt løb.

Efter en køle ned, et hurtigt brusebad og et skift af tøj chower jeg ned et hurtigt måltid efter løbet, som typisk er rester fra aftensmaden den foregående aften.

Hulst-verdensmesterskabet var en mudret affære. Fod: Anton Vos / Cor Vos

Hvordan vælger du hvilke dæk der skal køre?

Typisk har jeg en grov idé om, hvordan banen ser ud, og hvilke dæk vi har brug for ved at se foregående års løb. Hvis det er vådt ud, skifter jeg mellem Challenge Baby Limus og Limus. Hvis jorden er mudret, men stadig er temmelig stabil, er Baby Limus min favorit, fordi den har mindre rullemodstand. Hvis mudderet er rigtig dybt og glat, vælger jeg Limus for at få bedre trækkraft. På tørre baner er klitterne ideelle, især med sand, og Grifos tilbyder lidt mere trækkraft, hvis der er skarpe stigninger eller løs snavs.

Med pres kan jeg godt lide at starte lavt og lave en langsom omgang før turen for at finde alle de klipper og snavs, som jeg måske flader på. Hvis det føles for lavt, møder jeg Gary eller Mike i brønden for at støde det et par PSI op, inden jeg rammer det på et hurtigt skød. Ofte vil de også have en cykel i pit med alternative dæk at prøve.

Hvordan holder du dig varm?

At medbringe masser af tøj og skifte det med det samme, når det bliver vådt, er vigtigt for at blive varm. Til et løb bruger jeg typisk to til tre sæt kun til pre-ride, warm-up og cool-down. Under løbet er mine tricks broderi på mine fødder og ben, og nitrilhandsker under tyndere racehandsker, hvis det er særlig koldt. Et af mine bedste tip er at bære masser af tøj i starten. At være varm og tør på linjen er afgørende for en god start.

Selvom jeg har fundet en rutinemæssig og relativ komfort med alle disse løb, har hvert løb stadig sin egen unikke profil og udfordringer. Jeg føler stadig nerver rulle til linjen, men angsten er håndterbar og giver mig et ekstra spark fra start. Og i slutningen af ​​dagen er den øl efter race stadig så dejlig og givende.

Tak for læsning og jubel til et nyt år!

Source link