Brew Review: Scott Centric Plus hjelm

Brew Review: Scott Centric Plus hjelm


Velkommen til en ny serie for 2021, Brew Review. En gennemgang i den tid det tager at brygge en god kop kaffe. Jeg ved, du er en travl cyklist, men samtidig på udkig efter lidt indsigt.

Vi får en hel del kit gennem de roterende CT-døre her. Noget af det udestående, andre bit godt og andre bare ikke værd at nævne. I denne nye videoserie vil jeg sigte mod at dække en overflod af godbidder, ikke kun de avancerede varer og big-ticket-produkter. Ja, jeg er sikker på, at der vil være en smule af de ting, men ærligt talt vil jeg have, at Brew Review-serien skal være et sted, hvor du ser ud, hvis du har en ekstra smule kontanter, der brænder et hul i din jerseylomme , et sted, hvor du kan se efter råd om emner, der generelt skal udskiftes hvert par år eller deromkring. Jeg gennemgår ting, som du vil bruge hver dag, hver sæson og hver tur, eller i det mindste er det målet.

Og hvad angår navnet Brew Review. Nå, jeg vil prøve at holde videoerne korte snappy og til det punkt. Jeg holder dem i den tid, det tager at sætte kedlen på, få kiks ud og gøre bryggen klar.

Så for at starte serien tænkte jeg, at jeg ville starte øverst med en hjelm, der har taget mig de sidste par måneder – den helt nye Scott Centric Plus.Source link