Brew Review: Scott Centric Plus-helm


Welkom bij een nieuwe serie voor 2021, de Brew Review. Een terugblik op de tijd die nodig is om een ​​goede kop koffie te zetten. Ik weet dat je een drukke fietser bent, maar tegelijkertijd op zoek naar een beetje inzicht.

We krijgen hier nogal wat spullen door de draaideurdeuren. Sommige ervan zijn uitstekend, andere zijn goed en sommige zijn het gewoon niet waard om te vermelden. In deze nieuwe videoserie ga ik me richten op een overvloed aan goodies, niet alleen de high-end items en big-ticket-producten. Ja, ik weet zeker dat er een paar dingen zullen zijn, maar eerlijk gezegd wil ik dat de Brew Review-serie een plek is waar je kijkt of je een beetje geld hebt dat een gat in je truizak brandt. , een plek waar u terecht kunt voor advies over items die over het algemeen om de paar jaar moeten worden vervangen. Ik zal dingen bespreken die je elke dag, elk seizoen en elke rit wilt gebruiken, of dat is tenminste het doel.

En wat de naam betreft, Brew Review. Nou, ik ga proberen de video’s kort, pittig en to the point te houden. Ik zal ze houden tot het soort tijd dat nodig is om de ketel op te zetten, de koekjes eruit te halen en het brouwsel klaar te maken.

Dus om de serie te beginnen, dacht ik dat ik aan de top zou beginnen met een helm waar ik de afgelopen maanden erg naar heb gekeken – de geheel nieuwe Scott Centric Plus.Source link