Brent Bookwalter strækker sig med Mitchelton-Scott – VeloNews.com

Brent Bookwalter strækker sig med Mitchelton-Scott – VeloNews.com


“],” filter “: ” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}”>

amerikansk Brent Bookwalter og etopiske Tsgabu Grmay har begge underskrevet et års forlængelser med Mitchelton-Scott for sæsonen 2021 bekræftede embedsmænd fredag. Begge tilmeldte sig i 2019, og deres dybde og erfaring vil holde dem i holdfarver i mindst en sæson mere.

Bookwalter, 36, oplevede sin bedste forestilling nogensinde i 2020 med syvende kl Strade Bianche, og hjalp holdkaptajner i Ruta del Sol, hvor Jack Haig blev anden, og Tirreno-Adriatico, hvor Simon Yates tog den samlede sejr.

“Alt taget i betragtning med dette skøre COVID-19 ændrede år er der mange positive ting, som jeg har været i stand til at tage fra sæsonen,” sagde Bookwalter. ”Det var endnu et år at komme ind på holdet; Jeg føler mig mere hjemme, mere synkroniseret med holdet, coachingpersonalet, præstationspersonalet og mine holdkammerater, og jeg tror, ​​det viste sig på vejen.

”Individuelt var det store positive for mig den tur, jeg satte sammen på Strade Bianche. Jeg synes, det var mit bedste enkeltdagsresultat ved et WorldTour-endagsløb og at gøre det fra bagsiden af ​​nedlukningen, så særligt positivt og vigtigt for mig, ”fortsatte han. ”Da jeg blev far i år, blev jeg udfordret derhjemme og med træning for at finde ud af, hvordan jeg skulle sætte det sammen og komme ud af pausen med en så stærk tur på Strade Bianchi, var virkelig opmuntrende og inspirerende for de kommende år. ”

Head sportsdirektør Matt White sagde, at Bookwalters erfaring og professionalisme tjener som et godt eksempel for en række yngre ryttere, som holdet udvikler.

”Brent er en erfaren kampagner, han er en værdifuld ældre statsmand for de yngre, opadgående fyre og uanset hvilket race-program, vi vælger med Brent næste år, vil han være af værdi for gruppen generelt,” sagde White . ”Han har stadig ambitioner om at opnå ting for sig selv og også i sin rolle som arbejder for vores ledere gennem hele kalenderen.”

Bookwalter, der blev professionel med BMC Racing i 2008, sagde, at han allerede er motiveret til den kommende racersæson.

”I 2021 vil jeg bare fortsætte, hvor jeg slap i år, helbrede dette rygskade at jeg sluttede sæsonen med på Giro og derefter kom tilbage til arbejdet og hjalp holdet med at realisere deres store mål om at prøve at vinde endnu en stor turné og placere sejre på tavlen generelt, ”sagde han.Source link