Ashleigh Moolman-Pasio blog: Fortsæt med at kæmpe. Periode.

Ashleigh Moolman-Pasio blog: Fortsæt med at kæmpe.  Periode.


Billede 1 af 4

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv)

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv) (Billedkredit: Getty Images)
Billede 2 af 4

Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) og Asheigh Moolman-Pasio (CCC_Liv) under etape 5 på Giro Rosa

Annemiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) og Asheigh Moolman-Pasio (CCC_Liv) under etape 5 på Giro Rosa (Billedkredit: Getty Images)
Billede 3 af 4

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv)

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv) (Billedkredit: Getty Images)
Billede 4 af 4

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv)

Ashleigh Moolman-Pasio (CCC-Liv) (Billedkredit: Getty Images)

Alt var ved at falde fra hinanden.

Jeg stod af min cykel, og der var helt stille. Jeg havde netop afsluttet den individuelle tidskørsel på Giro Rosa og jeg vidste, at det ikke var min bedste dag, men var det virkelig så slemt? At blive mødt med tavshed fra mit hold bekræftede min værste frygt. Jeg var færdig med tre minutter uden for tempoet, ud af top ti, og det var en virkelig svær pille at sluge. Ved sæsonens største etapeløb, da mine holdkammerater ofrede sig for mig, kunne jeg bare ikke levere. Jeg kørte tilbage til holdbussen og tog den stilhed med mig.Source link