Advies om sneller te worden van TrainerRoad-fietsers

Advies om sneller te worden van TrainerRoad-fietsers


Fietsers sneller maken is voor ons bij TrainerRoad meer dan een klus. Het is iets dat we persoonlijk opvatten, aangezien velen van ons hier achter de schermen ook fietsers zijn. Van professionele racers tot absolute beginners, TrainerRoad-medewerkers omvatten fietsers van alle niveaus en ervaringsniveaus. Gezamenlijk hebben we veel geleerd over sneller worden, dus vroegen we onze werknemersatleten naar hun favoriete lessen die ze gaandeweg hebben geleerd.


1. Vertrouw op het proces en volg het plan

Jesse FortsonTekstschrijver, Succesvolle Atleten Podcast-gast, vader van twee

Uithoudingsvermogen vergt consistentie in de loop van de tijd, maar ik probeer vaak te veel en te snel te doen. Meer is toch beter? Nee, en onvermijdelijk overweldigt dit mijn vermogen om te herstellen, wat leidt tot inconsistente training – alleen om de cyclus te herhalen.

In plaats daarvan vertrouw ik het proces en kijk ik naar het grote geheel. In plaats van in een paar weken korte termijn winsten na te jagen, gebruik ik TrainerRoad om een langetermijnsplan om me te helpen mijn doelen te bereiken. Het vol vertrouwen volgen van het plan heeft me geholpen consistent te blijven en mijn FTP te verhogen van 290w naar 325w het afgelopen seizoen.

2. Vergelijk uzelf niet met anderen

Ming ChungSoftware QA-analist, beginnend criterium racer

Soms is het gemakkelijk om ontmoedigd te raken door snellere collega’s. Ik begon ongeveer anderhalf jaar geleden met trainen, en in het begin zou ik me zorgen maken dat ik iedereen zou vertragen, of zelfs het gevoel zou hebben dat het helemaal niet de moeite waard was om te trainen, omdat ik al zo ver achterliep. Ik besteedde te veel tijd aan het vergelijken van mezelf met anderen.

Nu vergelijk ik mijn verbeteringen met mezelf. In plaats van een bron van ontmoediging te zijn, hebben fietsen mijn relaties met vrienden verbeterd, me fitter gemaakt, structuur en routine aan mijn leven toegevoegd en in het algemeen mijn geluk vergroot.

3. Gebruik tegenslagen als lessen

Babs OwcaMerkontwerper, oude fiets-forens, tweedejaars criticus en cyclocross-racer

Ik ben erg nieuw in gestructureerde training. De grootste les die ik heb geleerd (en blijf leren) is om tegenslagen en mislukkingen als lessen te beschouwen. Ik zou bijvoorbeeld kunnen worstelen met een goede workout omdat ik at niet genoeg, of stop een training op de late dag vanwege een gebrek aan mentale focus. In plaats van boos te worden, beschouw ik het als iets nieuws dat ik over mezelf heb geleerd dat ik anders niet had geweten, en ik verbeter het de volgende keer.

Babs Owca race-cyclocross

4. Luister naar je lichaam

Alden HartSenior Backend Software Engineer, cat 4 road racer

Het belangrijkste dat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is hoe ik naar mijn lichaam moet luisteren om overtraining te voorkomen en burn-out. Ik heb een paar keer gehad dat ik een muur raakte – ik kan niet door een training slijpen, en dan gaan de wielen echt los en is het moeilijk om weer in een trainingsritme te komen.

Gewoonlijk is er slechts een kleine verandering nodig – het kiezen van de intensiteit voor de dag of door een vergelijkbare maar kortere training te kiezen. Het heeft een enorm verschil gemaakt om de motivatie hoog te houden en mijn training te verbeteren.

5. Stel dingen van tevoren op

Ryan Standish – Klantenservice, professionele MTB-racer

Voor ochtendtrainingen wil ik graag dat alles de avond ervoor klaar is met schoenen / handdoeken / flessen. Het scheelt tijd, vooral als ik suf ben en ‘s ochtends amper de weg naar de koffiemachine kan vinden. Hetzelfde geldt voor middagtrainingen – als alles zo is ingesteld dat ik direct aan de training kan beginnen als ik klaar ben met werken, wordt het proces gemakkelijker en worden mijn middagen wat meer open gehouden.

6. Zet u in om elke training te starten

Meghan Kelley – Copywriter, training en racen voor 8 jaar

Wanneer mijn de motivatie raakt op, Verbind ik me ertoe mijn training te starten en in ieder geval de eerste reeks intervallen te halen. Ik voel me bijna altijd beter als ik eenmaal aan de slag ben, en meestal maak ik uiteindelijk toch de hele training af. En zelfs als ik dat niet doe, voelt het beter om iets gedaan te krijgen in plaats van mijn rit helemaal over te slaan, en het helpt me om de rest van mijn trainingsweek op koers te blijven.

7. Stel een consistent schema op

Nick KanwetzCustomer Support Manager, 3 jaar training en ervaring op de weg

Elke fietser weet hoe krachtig de mentale kant van dingen kan zijn. Daartoe stel ik een trainingstijd vast die het beste bij mijn schema past, en houd mij daar elke dag aan vast. Het helpt bij consistentie, en het vormen van die gewoonte kan super krachtig zijn om te helpen bij de voorbereiding op elke training. Als je eenmaal in dat ritme zit, voelt het bijna moeilijker om een ​​training over te slaan dan om hem gewoon af te maken. Training maakt het ook consequent gemakkelijker voor anderen in mijn leven, omdat ze van tevoren weten wanneer ik elke dag niet beschikbaar zal zijn.

8. Welterusten

Evan Clements Customer Support Agent, elite racer

Ik begon TrainerRoad te gebruiken in 2017 en ging vorig seizoen van een FTP van 281w naar een piek van 344w, en de grootste trainingsles die ik in die tijd heb geleerd, is om Welterusten. Ik stopte vroeger met slapen om meer te trainen, maar ik weet niet wat ik dacht. Tegenwoordig ga ik vrijwel elke dag naar bed en word ik elke dag constant op hetzelfde tijdstip wakker, en ik probeer mezelf de gelegenheid te geven om minstens 9 uur te slapen. De meeste dagen kan ik wakker worden zonder alarm, en ik wil eigenlijk opstaan ​​in plaats van uitslapen. Als ik afwijk van mijn slaaproutine, heeft dat merkbare invloed op mijn training en daaropvolgend herstel.

9. Vooruitgang is niet altijd lineair

Calla YarbroughProductontwerper, nieuw in fietsen

Ik heb een achtergrond in hardlopen en zwemmen over lange afstanden, maar het was overweldigend om een ​​vreemde te zijn in fietsen. Het was zo vreemd voor mij dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Gelukkig heeft TrainerRoad een schat aan bronnen, zoals de blog, podcast, en forum. ik gebruikte Plan Builder, nam een hellingtest, en voltooide een Zoete plek rijden. Ik was verslaafd.

Het is een wedstrijd met mezelf geworden om te zien hoe ik kan verbeteren, maar een belangrijke afhaalmaaltijd is dat vooruitgang is niet altijd lineair. Soms word ik een beetje te streng voor mezelf en probeer ik het met elke training beter te doen, maar zelfs op moeilijke dagen denk ik aan wat mijn lichaam bereikt en hoe geweldig ik me voel bij training. Ik vind het heerlijk om gewoon op de fiets te stappen, het uit te zoeken en meer te weten te komen over mijn lichaam en zijn beperkingen.

10. Veel plezier

Ivy AudrainCommunity Manager, pro cyclocross racer, voormalig continentaal pro road racer

De grootste les die ik in jaren van training heb geleerd, is dat ik sneller word als ik plezier heb. Dit betekent dat je het feit moet omarmen dat vooruitgang niet lineair is, en dat je de motivatie moet vinden om altijd iets te verbeteren.

Als ik merk dat ik schadelijke praktijken onderneem die afbreuk doen aan mijn welzijn, zoals vermoeidheid negeren of te weinig brandstof tanken, herbeoordeel ik hoe ik mijn doelen op een gezonde, evenwichtige manier kan bereiken. Door plezier te hebben en met plezier te trainen, ben ik aardiger voor mezelf en uiteindelijk productiever.Waarom atleten over de hele wereld TrainerRoad gebruiken om sneller te worden

Over 9.000 beoordelingen in de App Store. Een gemiddelde van 4,9 sterren. De hoogste beoordeling van alle fietstraining-apps. Over 16 miljoen trainingen voltooid en nog meer. 100 verschillende trainingsschema’s en ouder 2.000 verschillende trainingen die worden gebruikt om automatisch een aangepast plan op te stellen voor uw doelen en ervaring. Allemaal omdat we ons op één ding concentreren: u helpen sneller te worden.

Wil je nog meer bewijs? Bekijk het dan 1.700 verhalen en FTP-verbeteringen voor hoe TrainerRoad atleten heeft geholpen sneller te worden en alles te ontdekken wat we hebben om van jou een snellere fietser te maken op TrainerRoad.com.

Bekijk TrainerRoad

Source link